10 Eylül 2009 Perşembe

geçmişe mazi derler

akşam çıkışta 3g telefon bakmak için bi mağazaya uğradım. görevli kıza "3g telefonlara bakmak istiyorum?" dedim. kız beni bi standa götürdü. bikaçının görüntüsünü daha fonksiyonlarını bile sormadan begendim. "ne kadar" dedim, 1600 küsür dedi. "peki ya bu" diye diye birkaçının daha fiyatını sordum. 1000 tl den aşağı güzel bi 3g telefon göremedim. laptop fiyatına telefon yani.

neyse telefonlardan konuşurken sohbet etmeye başladık kızla. açıköğretimde okuyormuş, aslen uşaklılarmış falan. basbaya muhabbet ettik ayaküstü. kız sonra bi ara bana sessizce "bayramdan sonrayı beklerseniz beğendiğiniz bazı ürünlerde indirim yapılacak." dedi ve bi gözünü kırptı. ben tabi anladım olayı. "ok bekleyeyim madem, tekrar görüşürüz" dedim çıktım. tam arabaya doğru yürürken tanıdık birini gördüm. 1 yıl önce falan cinsel amaçla internetten tanıştığım bi adamı. o da beni gördü, önce tanıdı sandım ama sanırım spordan dolayı kilo aldığımdan ve bir de sakallarımı kestiğim için tanıyamadı. yanında bir kadın vardı. kadın adamın eline poşetleri vermiş hızlıca yürüyorlardı. tam yanımdan geçerken kadının eşi olduğunu anladım. oysa bana bekarım demişti de öyle birlikte olmuştuk. o zamanlar ne kadar saçmasapan şeyler yapıyor olsamda asla evli kadın yada erkeklerle buluşmuyordum. adamın evli olduğunu farkedince kendime kızdım o anda. ruhumu da bedenimi de bu gereksiz insanlarla iki dakikalık zevk için niye eskittim ki dedim. ve en kötüsü kendimi kullanılmış hissettim.

çemkire çemkire arabaya bindim ve eve gelirken ahmet bey aradı. saçma sapan konular açıp beni gülümsetti yine. bugün aklımda çirkin olan ne varsa unuttum sayesinde. bi tek o kalsın diye bugün karşılaştığım o adamı da, diğer tanıştığım insanları da geçmişin pişmanlık dolu kitaplarına kapattım.

4 yorum:

  1. :)))
    bak dediğim çıktı kız senden hoşlandı kesin.bidaha oraya gitme aşık felan olur neme lazım :))
    bu arada sen o gördüğün adamla ilişkiyemi girdin ali inanmıyorum sana yaaa çok üzüldüm :(((

    YanıtlaSil
  2. minik, anlattığım gibi. artık o günler çok geride kaldı. ne barda kadın, nede nette adam arıyorum. tanrıya şükrediyorum sadece. ve mutluyum.

    kızla ilgili de şunu söyliim, yok hoşlanmak değildi ama böyle çok sıcakkanlı tipler olur ya öyle biriydi. olay bu sadece. hem inan hoşlanmışsa bile gözüm görmüyor. gözümde kalbimde bi kişi var.

    YanıtlaSil
  3. umarım hep böyle devam eder mutluluğun!!!!

    YanıtlaSil
  4. bianlık hewes kaybettirir onu ! sakın yapma =)

    YanıtlaSil