2 Eylül 2009 Çarşamba

güçlü kadınlar

milleti bilmem ama bana güçlü görünen güzel kadınlar daha çekici geliyor. hani nasıl denir, böyle elini bi işin altına koyarken, o işi hakkıyla yapacak gibi görünen tipler dikkatimi çekiyor. böyle bi kadın bi de güzel güldü mü, eğlenceli biri oldu mu, o zaman kaçırılmaması gereken kadın kategorisine girer. aşırı yumuşak tavırlar gösteren, kızma küsmeyi naz ile karıştıran, çıtıpıt tiplerden oldum olası haz etmiyorum. mesela iğrenç gülümsemeli, sırnaşık kedi tavırlı paris hilton hiç ama bana cazip gelmez.

zuhal topal da beğendiğimi söylediğim kategorideki güçlü kadınlardan biri. daha önce bir ses yarışmasında görmüştüm onu, sonrada bi daha görmedim. bi de bu ara izlediğim "geniş aile" diye bir dizide oynuyor. aslında eski cnbc-e günlerimi geride bıraktıktan sonra pek dizi izledim diyemem ama bu diziyide sırf ahmet'in sevdiği dizi olduğu için izliyorum. ortak espri çıkar diye :)

zuhal topal'a dönelim tekrar. hani tamam ondan çok daha güzel kızlar var piyasada. ama bu kız hem akıllı, hem komik, hem cin gibi. o kocaman gözlerini rol icabı bile olsa bi dikeliyor, insanın "emredersin" diye esas duruşa geçesi geliyor. benim gibi maço sayılabilir biri için komik bi durum aslında.

7 yorum:

  1. bkz.candan erçetin
    bkz.suzan kardeş
    bu bkz leri çoğaltabiliriz.
    eğer böyle bir kadınla tanışırsam ben bile evlenebilirim. o derece yani :)

    YanıtlaSil
  2. ünlülerden bahsetmek istemiyorum ama Zuhal Topalın oyunculuğunu çok sevsem bile ki ciddi ciddi kaliteli bir oyuncu, bugün televizyon programında resmen saçmaladığını gördüm. Bence saçmalıyordu en azından sonra saygınlığı da azaldı gözümde tabi :/

    YanıtlaSil
  3. coach, eğer evlenilecek güçlü kadın sıralamasına girsek sanırım başa zuhal olcay'ı koyardım ama benim ikincide candan erçetin olurdu sanırım.

    terapist, haberlerde gördüm. izdivaç sunucusu olmuş. evet hoş bişi değil saygınlık açısından ama sonuçta insanlar para kazanmak için çalışıyorlar, popularitesi azalmadan bundan nemalanması bence doğal. ayda 100bin tl para biraz saygınlığın azalmasına ses çıkarmamak için yeterli bi sebep. hem en güvenilir kadın anketlerinde seda sayan'ın birinci olduğunu düşünürsek bu program zuhal olcay için bi artıya bile dönüşebilir :) off amma savundum kadını be. ee napiim hoş kadın. bence hoş yani. :))

    YanıtlaSil
  4. oldum olası hiç haz etmem bu hatundan çok sevimsiz ve itici gelir bana!!!ama zuhal olcay demişsin ali orda bittim!!!ben böyle bi insan tanımadım hayatımda son derece elit,tam bir hanfendi.asos'ta tanışma imkanımız olmuştu geçen yaz.hele o duru sesinden GÜLLER VE DUDAKLAR'I dinlerken kırmızı şarabımı yudumlama zevkini anlatamam,çok güzeldi çokk!!!
    candan erçetin ise aynen ikinci sırada canlı performansını izledikten sona 2 gün daha onunla yaşadım resmen.

    YanıtlaSil
  5. eet. zuhal olcayda var.
    3.kırmızılı kadını unutmuşum. dün pervane diye bir klibini izledim.
    çok güzel ya :(

    YanıtlaSil
  6. zuhal olcay çok başkadır değil mi? yüzüne baktığınızda asalet akar.:)

    güçlü kadınlara herzaman hayran oldum. elini attığı işi başaran,kendine güveni tam, hayatla tek başına başa çıkabilecek kadınlar herzaman beni etkilemiştir. :) hele ki birtanesini ne çok seviyorm :)

    YanıtlaSil
  7. Bayılıyorum bu kadını kımıl kımıl böyle:)

    Ama benim idolüm tek kadın, O da Annem...

    Yıllardır o kadar zorluğa dayandı ya ben olsam neler yapardım acaba!!!

    Allah'ım benden alsın O'na versin!!!
    (duygulu hüngür)

    YanıtlaSil