17 Eylül 2009 Perşembe

kıbrıs yolcuları

ahmet'in uçak fobisi varmış. ben de yeni öğrendim valla. aslında tam da fobi denmez, ilk defa bindiği uçağı şiddetli bi türbülansa girmiş, o gün bugün uçağa binmeye çekiniyor. bu yüzden "ben otobüsle mersine geçip feribotla gelsem" falan dedi. artık iki günde gelir falan diye müsade etmedim. "yanımda korkmazsın, en fazla beraber ölürüz. fena mı" deyince uçağa binmeye ikna ettim.

gün boyu ankara aktarmalı kıbrıs uçuşlara baktım ama cidden sinir oldum. zaten bu thy yolları ile anadolu jet arasındaki ilişkiyi anlayamadım tam olarak. ülker ile halk marka ürünler gibi.
ankaraya kadar thy uçağı ordan hatay ve lefkoşaya da anadolu jet uçağı gidiyormuş. bi kere saati çok geç, gün ölüyor zaten. sabah erkendenden istanbul'dan direkt uçak var. en son istanbul'dan birlikte binmek konusunda anlaştık. uçak biletleri hazır. ahmet bayramın ikinci gününün gecesinden otobüsle gelecek buraya. bende bursa'dan eve geçerim gece gibi. eşyaları falan toparlarım, sonra onu otobüs terminalinden onu alır beraber geçeriz havaalanına. tabi bu benim planım. umarım bi aksilik çıkmaz.
en kolayı otel olayı oldu. ben geciktik, sıkışıklık vardır diye beklerken rahat bir rezervasyon yaptırdım girne'de bi otele. sanırım bayram haftasonuna denk geldi diye kimse bi yere gitmemiş.
hava tahminlerinede baktım. yağış görünmüyor. biraz bulutlu olacak gibi. ama zaten çok fazla denize girmeyiz sanırım. bi araba kiralabilirsek gezeriz tarihi yerleri falan. casinoya da gideriz belki :D

iki bayram ard arda yaşayacağım için şimdiden heyecanlıyım.

4 yorum:

  1. her yazında aranızdaki aşk hissediliyor...hem de o kadar güzel hissedeliyor ki abartı değil,vıcık vıcık hiç değil. böyle yazmak için gerçekten aşık olmak lazım herhalde diye düşündüm:)))

    YanıtlaSil
  2. istanbul>mersin için senin için bilet bulmaya çalışırım otobüsle gideceksen eğer. birlikte çalıştığım firmalar var.
    uçak daha iyi aslında.2 saat.
    ve.
    hıh. gıcık kaptım sana. tatile mi gidilir bu soğukta??????
    iyi eğleniyosunuz, arkasından bomba gibi görüyorum seni ben? OK? :)

    YanıtlaSil
  3. lorelai, teşekkür ederim. ama o "vıcık vıcık" lafın bi bi itiraf yazı yazmaya itti. :)

    coach, soğuk değilmiş ya. aradım oteldeki görevliye falan sordum. 27 derece falan. iyi yani. bu arada son cümleni anlamadım. özel bişeyse mailden söyleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Oh mis mis!
    Tam denizlik mevsimi hem de!
    Oh!!!

    YanıtlaSil