6 Eylül 2009 Pazar

sway with me

saatlerdir pazar temizliğimi yapıyorum ve henüz bitti.
aslında düzenli ve ortalıgı kirletmeyen biriyim. ama yine de evin genel bi tozunu almak lazım aralarda. ramazan diye annem de babam ve kardeşleri bırakıp gelemiyor diye ben yapiim dedim. bir yandan ayakaltı yerleri siliyordum bi yandan da böyle hareketli şarkılardan bir mp3 listesi yapmış yüksek sesle onları dinliyordum. tam paspasla salonu silerken sway başladı çalmaya. aklıma "shall we dance" filminde richard gere ile jennifer lopez'in dansı geldi. ben de başladım sopayla dansetmeye. performansım görülmeye değerdi doğrusu. şaka yapmıyorum dans etmekte fena sayılmam. en azından latin danslarında fena değilimdir, üniversitede iken arkadaşlarla kursa yazılmıştık hatta. tabii eskisi kadar kıvrak olamasamda demin iyiydim sanırım. partnerimin sopa olduğunu düşünürseniz gayet iyiydim bence.

belki bigün bi ahmet'le de dans ederim bu şarkıda. henuz hayatımda bi erkekle hiç dans etmedim, nasıl olur bilmiyorum ama eğlenceli olacağına eminim.



Pussycat Dolls - Sway

21 yorum:

  1. Dansla aram pek iyi değildir ama dans edenleri seyretmeyi severim. Hele latinse :)

    Yarına Tango diye bi film izlicem. Tavsiye ettiler. :)

    YanıtlaSil
  2. yaa yorum yazmiyim diyorum ama vallahi elimde değil yazmak zorundayım:)
    belki yine önyargılı olduğumu düşüneceksin haklı olarak, lakin haklısında ön yargı çok bende.
    gelelim konuyla bağlantılı yorumuma;
    sopayla dans etmek inan bana erkek erkeğe dans etmekten bin kat iyidir.
    bir erkeğin hemcinsiyle dans etmesi kadar yoz ne olabilir ki?
    ya neyse sen aldırma bana önyargılıyım yorum kısmı halka açık olduğu için yazıyorum af eyle:)

    YanıtlaSil
  3. altın yumurtlayan tavuk, yok affedilecek bi durum yok. sana hak veriyorum. sonuçta kendi doğruların inançların var. anlamaman doğal. hoş inan ben de anlamıyorum hala bazı şeyleri.

    ortalıkta olmadıktan sonra iki erkegin dansı sana ne zarar verebilirki. biz dügünlerde onlarca iki kız gorduk danseden ama ölmedik. ha o ayrı bu ayrı diyeceksin. bence farketmez, şehvetle yada şehvetsiz, iki hemcinsin dansetmesi garip her iki durumdada. ama insanın kimselerin görmediği bi yerde sevdiğine sarılıp salınması güzel bişey değilmi.

    terapist, sanırım izledim ben o filmi. neyse spoiler geçmiim

    YanıtlaSil
  4. Yaa ben bu sarkiyi hatirliyom,
    cocuklugumda Algida-Carte Dor,dondurma reklamindan duya duya ezberlemistim, hatta karaokede brezilyali bi arkadasima(caktirmadan)algidanin reklamindaki sozleriyle okumustum,hayran kalmisti:):)
    Bide sozlerinin dondurma reklamindan aldigim kisimlarini anlasaydi ,hic havam kalmazdi sanirim:))
    "Bu tat anlatiyor her seyi...
    Budur Carte Dor keyfi,Carte Dor keyfi..."
    Hahahaha:) Tesekkurler sarki icin.
    Bu arada "altinyumurtalayantavuk" kardes,ozur dilerim ama bende bi erkekle dans etmek isterdim bu sarkida, nolcak bizim bu ahlaksiz hallerimiz, altin yumurtlayacagina biraz fikir uret,akil ver, belki duzelir,daha ahlakli oluruz!

    YanıtlaSil
  5. @sevgili yazar;
    insanın kimselerin görmediği bi yerde sevdiğine sarılıp salınması güzel bişey değilmi.
    demiş, güzel söylemişsin keşke dünyada herşey sevgi üzerine kurulsa insanlık için en hayırlı iş bu olurdu belkide.
    hayatında yaptığın hiçbir işin hesabını hiç kimseye vermek zorunda değilsin.insanların sizi göremeyeceği yerlerde dans edebilir canınızın istediği her şeyi yapabilirsiniz nasılsa hiç kimse sizi görmüyor değil mi?
    hemde hiç kimse?? yukarlarda biryerlerde de gören yoktur nasılsa siz rahat olun.

    YanıtlaSil
  6. @koray
    akıl verip ahlıklı olmanız yolunda bir çabam olmadığını hatta senin ahlak bekçiliğini bizzat kendi aklınla yapmanı öneririm.
    her insan kendinden sorumludur bırakta insanlar dilediği gibi yazıyorsa okuyucularda dilediği gibi düşünsün değil mi?

    YanıtlaSil
  7. @altinyumurtlayantavuk,
    Bak ne kadar guzel konusmaya basladin birden. Evet cok haklisin,hepimiz kendimizden sorumluyuz, yani senin "Sopayla dans etmen ,erkekle dans etmenden iyidir"diye kucumsemene gerek yok.
    Karsindakiler robot deil cunku.
    Kimse keyfinden AZINLIK durumuna dusmez. Ortada sadece ask ve his var.Yonelim var. Zencilerin neden siyah olduklarini kavradigin gun,escinsellerin de nicin boyle yaratildiklarini anlayacaksin diye dusunuyorum. Ogrenince bize de ogret.

    YanıtlaSil
  8. @koray
    yaa bırak muhalefet olmayı dostum önce kendinle barışık olmayı dene(her söyleneni üzerine aldığına göre ne derece kendinle barışıksın bu tartışılır) ben sitenin yazarıyla muhattabım ve yazdıklarım beni bağlar ve tekrar ediyorum kimseyi küçümsemek için yazmıyorum yazmamda.düşüncelerimi paylaşmamın neresi kötü?

    YanıtlaSil
  9. dans özel dir. ilk ise bence sevdiğinle yap ve muhteşem olup olmamasına takma. sadece dans et.

    YanıtlaSil
  10. Zamanakarşıyarışmadançekilmekkolaymı7 Eylül 2009 00:04

    çok içten çok güzel bi blog, iyi ki yazıyorsun.

    YanıtlaSil
  11. @altin yumurtlayan tavuk,
    Fikirlerini paylas ama hakaret etme.
    Kucumsemiyorum diyosun fakat,
    "sopayla dans etmek inan bana erkek erkeğe dans etmekten bin kat iyidir.
    bir erkeğin hemcinsiyle dans etmesi kadar yoz ne olabilir ki?"diyebiliyorsun.Beni bu cumlelerin rahatsiz etti,yoksa sana niye muhalefet olayim ki.Zaten boyle yorum kavgalarina giren bi tip deilim,sessizce okurum gecerim, ama sana cok pis gicik kaptim nedense.Ozur dilerim ama gercekten bi yumruk vurmak isterdim suratinin ortasina.Hak eden bi tipsin bence.Bak hala yaziyom ya... neyse

    YanıtlaSil
  12. @koray;
    ahahahahaha yemin ediyorum çok güldürdün beni:))
    bana gıck kapman için bir çok sebep olabilir en büyük sebebin ise eşcinselliğe karşı olmamdır.
    fakat bir kadına el kaldıracak kadar aciz olduğunu var sayarsak eğer acil yardıma ihtiyacın olabilir içinde biriktirdiklerindir aslında seni bu denli kindar konuşturan bu tarz yorumlar beni cidden üzüyor karamsarlığını daha net görebiliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Serife de Gey7 Eylül 2009 15:32

    altın yumurtlayan tavuk dedi ki...

    "ahahahahaha yemin ediyorum çok güldürdün beni:))
    bana gıck kapman için bir çok sebep olabilir en büyük sebebin ise eşcinselliğe karşı olmamdır."


    Eşcinselliğe karşı olmak, heteroseksüelliğe karşı olmakla eşdeğerdir. Güneş balçıkla sıvanmayacağı gibi sizin karşı çıkmanızla siz sadece kendinize gölge yaparsınız. Karşı çıkmakla nasıl heteroseksüelliği yok edemezseniz, yok sayamazsanız; ha keza eşcinselleri ve eşcinselliği de yok sayamazsınız. Aksi takdirde kendi kendinize de karşı olmayı gerektirecek bir durum içinde bulursunuz kendinizi.


    Heteroseksüelim, eşcinselim, biseksüelim ama en önemlisi başkalarının ve kendimin mutluluğu için yaşamaya çalışan bir İNSANIM...

    YanıtlaSil
  14. yeni yorumlarımla yarından itibaren aranızda olacağım:)))
    bensiz bi tatsız olmuş buralar:)))
    alicim görüşmek üzere canımcım

    YanıtlaSil
  15. koray, senin gibi ince bi insana yakıştıramadım. bir bayana sana yumruk vurmak isterdim demeni anlık bir hata olarak algılıyorum. sonuçta ne olursa olsun fikrini söylüyor, sopayla dansetmemi tercih etmesini ben hakaret olarak algılamadım açıkcası.

    altın yumurtlayan tavuk, senden empatik olmanı isteyemem ama sonuçta burda yazdığın yorumların sadece beni değil bu hislerle yaşayan yada yaşamaya çalışan insanları incitebileceğini bilerek kelimeleri seçsen iyi olur. sonuçta kalp kırabilir bazen kelimeler.

    serife de gey'in de söylediği gibi hepimiz en önce İNSANIZ.

    hepinize sevgiler

    YanıtlaSil
  16. peki öyle olsun.
    kimseyle kavga etmek gibi bir amacımın olmadığını bil yeterli sen ben ve diğerleri lütfen artık fikir kısıtlaması yapmayalım evet size ters olan benim doğrum bana ters olan sizin doğrularınız sizlerde eleştirin yargılayın memnuniyetsizliklerinizi söyleyin buna hakkınız var en başta insan olarak hakkınız var.
    neyse ne lafı çok fazla irdelemeye gerek yok.
    görüyorum ki bir hayli hassassınız en ufak bir sözde öküzün altında buzağı arar gibi bir telaş sezinliyorum.

    YanıtlaSil
  17. @altın yumurtlayan tavuk!
    Ozur dilerim, yemin ederim ki bayan oldugunuz aklimin ucundan bile gecmemisti.Erkeksiniz sandim.
    Hos erkek olman yumruk atmami mesru gostermez ama bi anlik kizginlik ve tepkiydi sanirim.
    O cumlen,escinsellerin bir sopa kadar degeri yok mu yani diye dusundurmustu beni ,oyuzden uzuldum.Halbuki yorumunu,onemsemeden okuyup gecmem lazimdi belkide ama moralimi bozmustun,sebebi buydu.
    Hepimizin karsilikli anlayisa ihtiyaci var. Hoscakal.

    YanıtlaSil
  18. Umutsuzca aranıyor: Minik?
    Nerlerdesin?

    Bu yazının yorumlarını okuduktan sonra Tavuk hanfendiyi ilgiliyle izlediğimi belirtmek istiyorum.

    Gelelim senin yorumuna. Yine T.G.den gelecek...
    not: Kitabı senin blogunda bitircem bu gidişle.
    Birlikte dans pistinde dans eden çiftleri seyrettik. Evlerimiz dışında herhangi bir yerde, dışarıda bir yerlerde, onunla dans edebilmişliğimiz yoktu. Arasında yaklaşık bin kilometre olan evlerimizin birinde Fransız chansonları eşliğinde ellerim ellerinde, gözlerim gözlerinde, nefesi nefesimde, kokusu burnumda olduğu halde defalarca; sabahlara kadar elimizde içki kadehleri ile dans etmişliğimiz, deniz kenarındaki evimde güneşin doğuşunu el ele, dudak dudağa seyretmişliğimiz vardı. Şimdi burada yeniden, özgürce, onu belinden, ceketinin sardığı belinden tutmak, diğer elimi parmaklarının arasında geçirmek, gözlerinin içine bakmak ve eriyip gitmek isterdim...
    gibi...

    coach iyiyle kötü arasında bir yerlerde, melankolik.

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar kimseye kırılmadım kimsede bana kırılmasın özellikle site sahibinden özür dilerim ilk defa birinden özür diliyorum haberiniz olsun. bunun sebebi ise kendisi gerçekten çok olgun ve mütavazi bir insan özür dilerim tekrar.

    @ Coach Bear;
    dostum sen neden ilgiyle izliyon beni anlamadım???

    YanıtlaSil
  20. ben yazdıklarından hoşlandığım insanları ilgiyle takip ederim A.Y.Tavuk'cum :) negatif bişey gelmesin aklına olur mu :)

    not: Arkadaşım sana söylüyorum, diğer arkadaşım Minik sen anla :P

    YanıtlaSil
  21. "partnerimin sopa olduğunu düşünürseniz gayet iyiydim bence"

    :)))))

    Daha toparlayamadım yüzümü bunun üstüne.

    YanıtlaSil