17 Eylül 2009 Perşembe

tam paso uyumak

kaçgündür giremiyorum blogger'a. internet bi garip sanki. girsemde yazıyı kaydedemeden bağlantı bozuluyor yeniden. ama sadece bu site için bozuluyor. başka heryere girebiliyorum. aslında bağlantının kötü olmasıda iyi oldu. sağlık ve moralim pek iyi değil, yazabilecek ruh ve psikolojide değilim. nükseden eski bi rahatsızlığım nedeniyle antibiyotik ilaçlar alıyorum ve bunlar bende uyku yapıyor. birkaç gündür neredeyse sadece uyuyorum diyebilirim. günde enaz 9 saat civarında. normalde yatakta uzanmayı, oyalanmayı çok severim. yatakta işle ilgili çalıştığım, internete girdiğim, kitap okuduğum, film falan izlediğim çok olur ama şimdilerde yatağa girince çuval gibi hemen uyumak ve 9 saatin tamamını deliksiz uykuda geçirmek bana biraz garip geliyor. neyse geçer yakında diyorum ve üstelemiyorum.

ama ahmette farketti durumu uzaktada olsa. istersem sadece cumartesi'ne bi günlükte olsa gelebileceğini söyledi bakmak için. gerek yok dedim, yani bayram arefesinde gerek yok. yoksa bu durumu fırsat bilip getittirirdim, mızmızlanırdım ben zaten. neyseki bayramın son gününden itibaren 5 gün benimle olacak. şimdi ailesini germesin gereksiz yere. ya bu arada tatil olayı aklıma gelince heyecanlanıyorum şimdiden. 5 gün kıbrıs'ta olacağız. biz hiç bu kadar uzun birarada kalmadık. baya faydalı olacak dostluğumuz açısından. en azından ben öyle olacağını düşünüyorum. zaten ona sarılıp uyumak bile benim mutlu olmama yetecek bi sebep. ama tabi bu ilaçları bitirip iyileşmezsem, ona sarıldığım an üzerine çuval gibi yığılıp uyuyacağım için o anın tadını alamayacağım. bu yüzden hemen iyileşmeliyim. acilen hemde :)

4 yorum:

  1. bloggerde bir sorun var. deli gibi uğraşıyorum bende girebilmek için. kafam kazan gibi oldu hatta diyebiliriz.
    antibiyotiklere çok yüklenmiyorsun, bol bol turunç yeniyor, bir ara hatta bir Ankara yapılıyor; yol iyi gelir böyle hastalıklara :)
    Hele yolun sonunda bekleyen birisi varsa. şimdiden bayramını kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Antibiyotiklerin özellikle böbreklere olan zararını biliyorsun di mi Biseksüel? Dikkatli kullan, parasetamol almaya çalış daha çok. Geçmiş olsun. Bulabilirsen kuşburnu iç bi de vitamin deposudur. Şimdiden iyi tatiller. =)

    YanıtlaSil
  3. Biseksuel, çok geçmiş olsun.. uyumak iyidir, rahatlatır ama denildiği gibi destek almak önemli.. meyve ye, sebze ye, hiç olmadı günde bi tablet vitamin al. iyi gelir:)

    kaç gündür merak ediyordum aslında, ahmet izin koparabildi mi diye.. :) sonunda olmuş, hadi gözün aydın :)) umarım çok güzel geçer tatiliniz, kıbrıs'ın tadını çıkarın.. :)

    YanıtlaSil
  4. hastalığım kırgınlık soğuk algınlığı değil. bu nedenle rahatsızlık ortaya çıkınca bu antibiyotikleri almam şart oluyor. yinede tavsiyelerinize uyarım. daha çok meyve falan tüketirim. bol vitamin yani. teşekkürler.

    coach, ankara yapabilirdim ama plan değişti. bazıları ist yapacak :) bu da iyi gelebilir. hahaha :))

    YanıtlaSil