29 Mart 2011 Salı

çocuklar gibi

yok bu adam beni zil zurna aşık etmeye kararlı. hem de hayatımda hiç olmadığım bi şekilde.

geçen gün haftasonu bendeyken tşörtünü giymiştim üzerime. eve götürmüş, kokum sinmiş diye yıkatmamış da. dün onu koklayıp uyuduğunu söyledi.

öğleden mesaj attı akşam buluşalım diye. aslında yorgundum eve gelip yatacaktım ama üzülebilir diye buluştuk dışarıda. konuştuk bakıştık dokunduk gizli gizli :) tam eve geldim yatayım derken bi mail geldi. yakışıklı eve gidince o bahsi geçen ben kokan tşörtü oyuncak fokuna giydirip fotosunu çekmiş, bugün ona sarılacakmış :) garibim fok da kıymete bindi bu sayede.

hahahah, iyice çocuklaştık biz. yakında parka gidip salıncaklara bineriz gibi geliyor. x-coach ve gencbiranne de gelip bizi sallarlar artık.
hmmmm, komik ama güzel bişey yine de bu resim. birisi için saçmalamak ya da hislerini normalde hiç yapamayacağı şekillerde ifade etmek. 

off ben çok pis seviyorum. çok hem de.

17 yorum:

  1. bu, literatürde "açık ilişki" diye geçiyor biliyosun değil mi?:) sen yine de ipi fazla gevşetme; bugün foka sarılana yarın ... az çok mizah anlayışına güvenerekten bunları diyorum :D... sitene bir mavi boncuk as bişey yap,

    fok mu? koca adam da fokun ne işi var ayol? barbie mi vermem ama ken'i paylaşabilirmişim meğersem... ilahi ;)

    YanıtlaSil
  2. allahım kazık kadar adamların yaptıklarına bak :))

    YanıtlaSil
  3. hahahaha :D aklıma bir anım geldi üniversitedeyken bir arkadaşım sevgilisinin tşörtünü yastığa geçirmişti tabii yastıkta bilindik yastıklardan değil onuda kendisi tisörte uygun dikmişti kolları olan harbi harbi sarılabilecek yastıklardan :D güzel bişey yaw. değerli oluyor her anınız bu çok güzel bir şey.

    fok ta çok sevimliymiş yahuu :D

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. bu arada yakışıklının saati benim saatimle aynı :D

    YanıtlaSil
  5. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy. saatine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :P

    YanıtlaSil
  6. ahaha neye dikkat etmisler ya , ama benimde foktan sonra saat dikkatimi cekti :D
    bide cok seker bu yasadiklarin yaa ^_^

    YanıtlaSil
  7. haha coach inan benimde dikkatimi ilk saat çekti sonra o yoğun kıllar:))

    bide meraktayım bi erkek tişörtü ne kadar süre güzel kokabilir ki??
    bak şimdi sinirlendim sabah sabah.benim koca bana hiç böle şirinlikler yapmadı.ali defol :))

    YanıtlaSil
  8. ahahahaah. kıskandııııııııııııııııı :P



    bi de dağılın be! o saat benim olcak! :D

    YanıtlaSil
  9. çok geç x-coach bende var :D :D

    YanıtlaSil
  10. bu arada, sevgilisi biseksüel'e foka benzziyosun mu demek istemiş?

    YanıtlaSil
  11. bunun başparmak yapısı senle aynı:)

    YanıtlaSil
  12. oyyy fok çok tatlı yaf...

    YanıtlaSil
  13. karakedi, açık ilişki mi :) fokla oluyorsa öyle olalım madem :)

    cipim, kazık kadar ama arada çocuk olmak isteyen iki adam diyelim o zaman

    serhat, onlarınki daha iyiymiş. ama yakışıklı öyle bişey yapsa annesi ne derdi düşünmek bile istemem :) saate gelince ilginç saatlerinizin aynı olması

    YanıtlaSil
  14. x-coach, saatini ben de beğeniyorum. hoş ona söylememiş olsam da :) daha güzeli senin olsun ama bu değil. hıhhh
    bi de fok değil de beni ebatlarımdan ötürü başka hayvanlara benzettiği oluyor. bi başka yazıda yazarım artık

    ozge, tüm algıların saate kıllara olması ilginc geldi :) son cümle için teşekkürler, evet öyle çok şeker anlar

    gencbiranne, önyargılı olma. pek terlemeyen biriysem tenim kokabilir mesela :) tamam defoldum :)

    neyfa, evet bi tek başparmaklarımız aynı :) fok da çok tatlı bence :) o da öyle :) off özledim bak şimdi yazarken

    YanıtlaSil
  15. saat koleksiyonu yapan biriyim ondan :D

    YanıtlaSil
  16. serhat, saatlerin fotolarını görmek isteriz :)

    YanıtlaSil
  17. (1)  MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ( 39)BOY( 170 )KİLO (80 )PENİS( 19) SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 0541 504 39 29 TK 0541 504 39 29

    YanıtlaSil