1 Eylül 2010 Çarşamba

akıl yerine kalp

güzeldi. bi günde uzattım tatil olayını. üstelik bugün tatil sonrası iş sendromu da yaşamadım.

o gün yazdığım gibi biraz kendimle kalmak istedim. aslında hep kendimleyim bu evde ama başka dört duvar içindeyken gerçekte kendinle kalabiliyorsun. herşey yabancı oluyor, yatak yabancı, pencere-perde yabancı, dışarıda gördüğün manzara yabancı. mesele herşeyin daha iyi yada kötü olması değil. herşeyin farklı olması ve tüm farkların ortasında bi tek senin aynı kalıyor olman.

biraz doğrularımı yanlışlarımı düşündüm. aldığım her nefesin içimde umut demek olduğunu, sahip olduklarımı, sağlığımı, işimi, dostlarımı düşündüm. kalbimi düşündüm, tanıdığım biçok kişinin kalbinden daha çok sevgi dolu olduğunu düşündüm. bunları düşünecek kadar hala aklım başımda olduğu için şanslı olduğumu düşündüm.

bol bol temiz hava aldım, gezdim, yedim, enerji depoladım. telefon olayınıda minimumda tuttum. bu çok iyi oldu. 3 günlük sessizlikten sonra ilk olarak izmirliyle buluştum. laf lafı açtı ona gizli bir hayalimden bahsettim. çocukca bişi ama bunu kimseye söylememiştim bugüne kadar, bakın buradan bile yazmaya çekiniyorum ama ona anlattım. korkmadan, dalga geçeceğini düşünmeden yaptım bunu. bana hayalimi gerçekleştireceğim zaman yanımda olmak istediğini söyledi, çok mutlu oldum. hani o gün yanımda olmasada sorun değil, bunu gözleri dolarak yürekten söylemesi yetti benim için.

şimdi yarını düşünüyorum. geçmişi falan değil. yarınımı nasıl daha güzel kılarım, bunu düşünüyorum. aslında cevabı çok açık. aklımdan çok kalbimin sesini dinleyerek ve biraz daha dikkatli adımlar atarak.

6 yorum:

  1. Tatil güzel geçmiş anlaşılan....

    ama kalbinin sesini dinleyip dikkatli adım atma konusu bana çelişkili geldi...

    umarım iyi günler seni bekler:)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin şekerim. tatil iyi olmuş. benimde iznim onaylandı, bayram tatiliyle birleştiriyorum 1 ay tatildeyimmmmmmmmmmm. İlk önce Bursa.

    YanıtlaSil
  3. geçenlerde yazdığım yazı onaylanmadı mı noldu, ya da ben mi yollamayı beceremedim bilemiyorum ama izleniyorsun biseksüel, bunu bilmelisin :)

    öncelikle yazdıklarını okuyunca mutlu oldum, huzurla doldum. senin adına da çok sevindim, herkes özeleştirisini yapabilmeli ve sen, bunu başarmışsın:)

    hayalini bizimle paylaşırsan dinleriz elbet ve kim nilir biz de senin yanında oluruz:)) her şeyin gönlünce olması dileğiyle biseksüel, bugünün tadını çıkar yarını zaten yaşayacaksın ;)

    YanıtlaSil
  4. onu bunu bırak;
    bana ne getirdin tatilden?

    YanıtlaSil
  5. hahahha evet bize tatilden ne getirdin sen onu söyle xppp

    YanıtlaSil
  6. insan, kalp sesi dinlemek derken, enazından aklımın üzerimdeki baskısını azaltmayı kasdettim. teşekkürler iyi dileklerin için.

    çilek, bir ay mı. ohaa, hemide bursa ha. güzel bi dinlen madem, eğlen, hasret gider.

    glaskas, buralarda oldugunu biliyorum, daha doğrusu hissediyorum :) ama yorumun gelmedi, onay olayım yok zaten, direkt geliyor yorumlar.

    yarını düşünürken bugünü yaşamayı atlamıyorum tabiki. ama geçmişle sorunlu kalmak istemiyorum sadece.

    coach ve neyfa, şey kem küm, ıhı ıhı öhö öhö. ya bişi getirmemişim.

    YanıtlaSil