18 Ağustos 2010 Çarşamba

bowlingzede

dün eve erken dönebilsem anlatacaktım bowling maceramı. maceradan ziyade rekorumu. birinci oyunda 132 attım ikinci oyunda kendimi aştım ve 159la bitirdim. bu arada kızları küçümsemekle hata etmişim. ikiside 100ü aştılar her iki oyundada. benim bildiğim kızlar topu öyle bi atarlarki top geri dönecekmiş gibi yavaşlar ve durur. ama bunlar bi hışımla topu atıp durdular. ben şaşkın şaşkın baktım ikisinede.

akşam onları bıraktım eve dönüyorken arkadaşlar aradılar. bi arkadaşın evinde toplanmışlar iftar için "illa gel" dediler. bi cümbüşten diğerine düşmek gibi oldu ama iyi oldu. epey geçti oradan çıktığımda. çenem bile ağrıyordu gülmekten. tamam gece bitti diyordumki apartmana girdiğimde bi gürültü duydum. iki komşu kavga ediyor. çok küçük bi sebepten hemde. bi de onları yatıştıralım derken geceyarısı oldu. hemen uyumuşum. sabahta bi ağrıyla uyandım. ısınmadan arka arkaya iki oyun oynayınca koluma ağrı girmiş. saat on gibi kızı aradım. ondada durum aynıymış. herhalde bi daha asla bowling oynamayız onunla :) başka ortak noktalar bulmalıyım sanırım :)

4 yorum:

  1. bu iş böyle giderse yakında bowlingden daha eğlenceli ve ısınma gerektirmeyen şeyler yapabilirsiniz. :))))

    YanıtlaSil
  2. çilek, delisin sen :) daha neler.

    neyfa, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. tamam azcık deli olabilirim ama söylediğim doğru. hem ne demek daha neler. olmasın mı yani? olsun tabi. bunlar hayatın güzel yanları. olsun olsun :))))

    YanıtlaSil