12 Ağustos 2010 Perşembe

telefon trafiği

bugün acaip güzel bi gündü açımdan. çok ama çooook sevdiğim bi arkadaşım türkiye'ye dönme kararı almış ve bunu ilk benimle paylaşmak istemiş. geceden atmış maili, sabah gördüm. ağzım kulaklarımda dolandım ofiste. öğlen aradada bizim izmirli'yi aradım. dün akşamki görüşmeden sonra nasıl olduğunu merak ettim. evde canı sıkılıyormuş. kariyer konusunda söylediklerimi ciddiye almış, iş başvurusu yapmaya başlamış. sevindim bu kararına. akşam eve varmıştımki o da beni aradı. hoşuma gitti bu tabi.

onun dışında şems aradı. açmadım yine. o da sonra mesaj atmış "istanbul'dayım, lütfen görüşelim" diye. sessiz kalmama ve geri çekilmeme "lütfen" diyecek kadar içerlemiş sanırım yada kaza olayından dolayı bana acıyor, iyilik olsun diye görüşmek istiyor. valla şuan kafamı böyle şeylere hiç yormak istemiyorum.

bu arada üstteki resmin yazdıklarımla yada şems'le ilgisi yok. sadece biraz önce bi sitede gördüm. bana komik geldi, paylaşmak istedim.

foto=digbysblog.blogspot.com

6 yorum:

  1. senin yazindan bagimsiz olarak bisi dicem.bugun universite sinav sonuclari aciklandi ve ben Bursa'dan kopamadim :) uludag univ/ekonometri kazandim. hadi bakalim x-coach gencbianne cilek ve tabiiki sen ali tebrik edin beni :D ben artik umiversiteli bi kizim ..

    YanıtlaSil
  2. çok tebrik ederim özge. İnşllah başarılı bir şekilde bitirirsin ve sonrasında da şahane bir işin olur. ya ayrıca farkettimde bir çok kişi bursalı burada. ne güzel ya. :)

    YanıtlaSil
  3. heyt be. bursa uludağ ha. tebrik ederim. gerçekten kaliteli bi okul. umarım güzel geçer eğitimin. sevindim gerçekten :)

    YanıtlaSil
  4. gecerken ugrayan13 Ağustos 2010 22:14

    hayatıma giren insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.ve bu insanlar yüzde 99u müslüman bir ülkede olmamızdan dolayı sanırım:) dine yakın insanlardı.hepsi hüsran oldu...bunun tesadüf olamayacagını dusunuyorum.arkadan vuran tipler neden dine yakın olurlar bunu çözemiyorum.sadece tek bildigim sey biri dine yakınsa bunu ögrendigim an ondan kacıyorum.eger kacamıyorsam da kalkanlarımı cıkartıyorum hemen.
    birisi seni kendisi kadar dine yakın bulmuyor ve bunu yüzüne vurmaktan çekinmiyorsa inan o gorunen insanın arkasında bambaska biri olabilir.vardır demiyorum olabilir diyorum.neticede emin olamayız.
    eger bu kadar dine yakınsa ve seni o anlamda yetersiz buluyorsa neden seninle kontak halinde?cunku insanız ve hatalarımız var.belki senden hoslanıyordur.bunu kendine itiraf edemiyordur.senle birseyler yasayıp daha sonra gunah cıkartacaktır bu seni terketmeye kadar gidebilir dikkat et belki sen onunla bir gelecek programlarken yapabilir bunu.
    dine yakın veya uzak neticede insanız hatalarımız var.benim yasadıklarımdan cıkarımlarım söyle: bence cok fazla gunah işleyen insanlar dine daha yakınlar.eger dine yakın biri baskalarını dinsizlikle sucluyorsa dinen oldum iddasındadır ki bu çok büyük bir hatadır bence.:)dini algılama biçimleri bu kadar saçma birine-birilerine bu kadar takılma ..biraz uzun yazdım belkide..
    dvm edebilir...:)

    YanıtlaSil
  5. Şemsin neresi dine yakın onu anlayamadım. Adam eşcinsel herşeyden önce. Lanetlenerek yasaklanmış bir hayat bu. Bu kadar büyük bir günahı yaşayan biri nasıl kalkıp başkasını yeterince dindar bulmaz anlamıyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın bana göre herkes kendi hayatından sorumludur. eşcinsel olması benin gözümdeki durumunu değiştirmez. Ancak ben çok dindarım dersede orada komik olur. heleki başkasını dindar olmamakla suçluyorsa orada durmsı lazm.
    ayyy ben bu şemsten hiç hoşlanmıyorum yaa.

    YanıtlaSil
  6. bazı tanımlar var...dine ne kadar ters olursa olsun yaşanmak zorunda olan durumlar var...bunlardan biri eşcinsellik.eşcinsel biri yaratıcıya ve yaratıcının kitaplarından birine inanabilir.ve o dinin gereklerini de yerine getirmek için çaba gösterebilir.(eşcinsel biri dinsiz olmayabilir.)inançlı birinden korkarım çünkü bu ikilem onu içten içe yeyip bitirebilir.önce sana aşık olur sonra din yüzünden kafasının karıştığını söyleyerek senden kaçar siz bunu anlayamadan çok hızlı yapar bunu siz hala ona birseyler hissederken bitmesi gerekebilir.devamında duygularına bedenine yenilerek tekrar kontak kuracaktır.kısır döngü.hetero bir erkeğin veya kadının arzuları ne kadar güçlüyse eşcinsellerde de durum böyledir.bazıları nefsini terbiye etmeyi başarır.günah işlemez.ama hetero bir yaşama da geçemez.
    bu dünyayı yaşayanlar bilirler (zorluklarını.)duygularınız sizi bu dünyaya hapseder.kendinizi kendiniz gibi hissettiğiniz beden kendinize benzeyen bir bedendir.bu süreç inkarla başlar ama sonra sizi eline geçiriverir.tabi bunu yapabilmesinin nedeni kendinizi o noktada iyi hissetmenizdir.ben kadınların dünyasında biriyim.bu dünyada erkeklerin e sine katlanamayan kadınlar var.erkek bedeni bırakın onları etkilemeyi son derece itici gelmekte onlara.bunu kimse gercekten isteyemez.bu dunya yalnızlar ve mutsuzlar dunyasıdır.cocuk sahibi olamazsınız.belli bir yasın üstünde populerliğinizde olmaz.yapayalnız kalırsınız.bu dunyayı daha iyi anlamak isterseniz yarınyapayalnızı okuyun-selim ileri.veya cesitli diziler var.ama dizilerde duyguların yeterince derin ifade edilemedigini dusunuyorum.
    dvm edebilir.

    YanıtlaSil