2 Ağustos 2009 Pazar

a & a

aslında bu haftasonu ahmet gelecekti. ama izmir'den bi arkadaşı gelince son dakkada program iptal oldu. o nedenle bu haftasonu biraz daha fazla sıkıcı geçti "şimdi burda olsa şöyle olurdu" gibi cümleler yüzünden. ama alışıyorum tabi bu şekilde bi hayata.
bende işte biraz hava almak için dışarı çıkmıştım, daha doğrusu karşıya geçmiştim. özellikle boğazı geçmek bana ayrı bi huzur veriyo nedense. hatta imkan olsada köprünün üzerinde durup park edip bi kadeh şarap içsem. istanbul'u seyretsem doya doya. ama imkansız tabi.

eve dönerken bi düğün konvoyunun içinde kaldım birden. neyse çaktırmadan bende onlardanmış gibi yaptım kornaya bastım eğlence olsun diye ama bi ara arabanın birindeki kızın tekiyle gözgöze geldik "sende kimsin" der gibiydi. :)
asıl bomba ise gelin arabasının arkasını gördüğümde patladı. "A&A" yazıyordu arkasında. başladım pis pis sırıtmaya. dayanamadım hala arabada iken aradım ahmet'i söyledim, o da ben de epey güldük.
şimdi düşünüyorum neye güldük biz diye. tesadüfün verdiği mesaja mı? böyle birşeyin bizim için imkansızlığına mı? yoksa bunu hayal bile edecek cesaretimizin olmayışına mı? niye güldük ki hakkaten. gülmemeliydik..

fotoğraf=LAGAVC

5 yorum:

  1. a & a olayı benim de başıma geldi.hem de aynı isimle.ahmetle isimleri paylaşıyoruz.ama ne yazık ki bizim aramızda sizin yaşadığınız gibi duygular olamadan bitti.nedenini hala merak ediyorum.ama en azından yapabilenler varmış.buna sevindim.ayrıca bu duruma gülmeyip de ne yapacaksınız :)

    YanıtlaSil
  2. cnm ya.kıyamam.ımkansız dıe bısı yktr,bn buna ınanıorum.prosedurler kımı mutlu eder kı hayatta,ee ozman kımseyı de mutusuz etmemelı.umarımm ck mutlu olursnz.karsılıklı askı bulmussunuz.daha ne kı!! paraymıs ewmıswb.bnlr ınsann kndı elınde.elınde olmayanı da bulmussunz ztn.keyfıne bak,tadını cıkar derımm:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir tesadüf bence ve hiç de imkansız diye düşünce biseksüel. Evlilik sadece bir kağıt parçası üzerine atılan imza değildir ;)

    Siz güzel bir aşkı, birlikteliği yakalaşmışsınız. Bundan ötesi var mıdır Allah aşkına? =) Siz gönülden birbirinize bağlısınız, en güzeli de bu işte!

    YanıtlaSil
  4. Whitney Houston - Greatest love of all...

    Herkeze gelsin,
    Ahmet'e ve sana da hediyem olsun abi.
    ve "Aşk" icin Allah'a sukurler olsun,
    Hoscakalin...

    YanıtlaSil
  5. boş ver, devlet önünde resmi bir evliliğin olmasın,i devlet sana siz evli değilsiniz desin, peki ya kalbin ne diyo, önemlisi bu bence....

    YanıtlaSil