23 Ağustos 2009 Pazar

aç kaldım, susuz kaldım

dün niyetliydim. iftarda bursa'da evde olmam gerektiğini yazmıştım. işte geç olmadan öğle gibi çıktım yola. yolda sıcak yediğimden sanırım bir susazdımki anlatamam. neyse vardım eve hemen kendimi yatağa attım. biraz uyudum kalktım. "anne ne kadar var" dedim, "oğlum bi saat var" dedi. bi daha uyumak istedim ama uyuyamadım. dilim damağıma yapışık saat 8i zor ettim. neyseki annemin harika yemekleri çektiğim acıyı açlığı susuzluğu unutturdu. bugünde niyetleniyorum nasipse. ama bu sefer epey bi su içtim ne olur ne olmaz. :)

bi de ahmet'e haftasonu oruç tutacağımı söylemiştim. telefonumu arıyor iki gecedir. uykuda kalırda aç kalırım diye.
niye yalan söyliim dün gece o aramasa herhalde ben alarmı duymazdım yada duyduğumda kapatır yatardım. aradı ben açana kadar, beni lavaboya sokup yüzümü yıkatana kadarda telefonu kapattırmadı başımın belası. sayesinde sahur yaptım. ama bu gece annem zaten önceden kalkmış bişeyler hazırlıyordu o yine aradığında. yinede sağolsun.

aslında belki ailemle olsam yada ahmet'le yaşasam tüm ramazan oruç tutabilirdim. sigaram yok, ee artık nerdeyse hiç alkolde almıyorum, cinsellik dersen masturbasyon düzeyinde ve self controlled. yani ramazan'da zorlanacak bi alışkanlığım yok gibi. ama yalnızken hem şu sahur olayı çok zor oluyo hemde o birliktelik ruhu olmayınca tadı cıkmıyor. ne biliim. benim için ramazan böyle bişey işte. kalabalıkta tadı çıkan bişey.

9 yorum:

  1. allah kabul etsinde bişi sorcam haddimi aşmazsam şimdi ahmetmi pasif senmi ben anlayamadım???yada hiç ilişkiye girmedinizmi??çok özel oldu ama merak ettim:))

    YanıtlaSil
  2. evet
    bencede çok özel oldu ama dur ben bunu genel bi konuda işliim. hem sorunada kısmi cevap olur.

    YanıtlaSil
  3. bu araada profil resmindeki sen isen sana aşık olabilirim :))çok ciddiyim ya yolda görsem kelli felli sakallı bıyıklı adam sanarım peşine düşerim walla))hoş adamsın vesselam

    YanıtlaSil
  4. minik delisin :)
    sokakta dikkat çekecek kadar hoş biri olduğumu sanmıyorum. yani çirkin olduğumuda düşünmüyorum gerçi ama zaten beni beğenen beğenmiş :P

    bu arada hatırlattığın iyi oldu. resmi güncelledim :)

    YanıtlaSil
  5. şaka gibisin yaa

    YanıtlaSil
  6. aktifim diyosun ama değilsin cicim kadın vasfını taşıyosun bu ilişkide!!!seviştikten sona hbr ver bana tamam mı haklıymışsın kız dersin ehehehe :))))bu arada kocama daha aşık oldum yazılarını okuduktan sona türk erkeği ya maço ya i... arası yok ama allahtan benim kocacım süper bi erkek

    YanıtlaSil
  7. ne mutlu bana
    kocana tekrar aşık edebildiysek.
    ne diim. böyle konuşarak ancak beni kırarsın, eline ne geçer bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. çok özür dilerim cidden çok pişmanım:(((

    YanıtlaSil
  9. Bende de aynısı oluyor. yalnız başına sahur yapmak değil de iftar yapmak daha zor geliyor. Bu sene ilk defa tek başıma açıyorum orucumu ama nedense bir yerde lokmalar boğazıma tıkılıyor, bi ağlamaklı oluyorum.

    YanıtlaSil