2 Ağustos 2009 Pazar

balans ve kamera


nasıl oldu bilmiyorum. balans sağlandı bu sefer.
daha önce bikaç gün içinde bile bıkkınlığa dönüşen ilişkilerim olmuştu. hatta hayatımın bir yılını kaplayan ilişkimde. kızın pört diye geçenlerde tekrar karşıma çıktığını söylemiştim hatta. o ilişkilerin hiç birinde şimdiki gibi olmadı. öyle bi şeyki, ne kendimi boşlukta yalnız hissediyorum nede sıkboğaz ediliyorum. bilinçli bişi yapmıyor o. sadece aynı şeyleri istiyor oluşumuzdan ve frekansların uyumluluğundan dolayı zaten güzel olan ilişki dahada haz veriyor. bu yüzden korkularım az ondan yana. kendime ait korkularıda onun desteğiyle zamanla aşarım diye umuyorum.
aynı şehirde yaşamıyor olmamızda çok büyük sorun değil aslında. ha özlem yokmu. var. hemde çok büyük özlem. onunda bana karşı var çok şükür. dün gece uyurken aradı beni "seni görmek istiyorum" dedi. msn'ide bana yasakladığından beri kamera falan açamıyorum. bana zorla skype hesabı açtırdı. kurdum programı konuştuk gecenin 2sinde. ses ve görüntü kalitesi daha hoşuma gitti. ama ben biraz yorgun olduğumdan yatakta kamera açık sızdım. sabah bi kalktım laptop ve ben koyunkoyuna :) öğlen beni aradı gülüyo "yalnızkende çok tatlı uyuyosun" dedi. "sende olsan keşke" diyebildim. sessiz bi "keşke" yankılandı karşıdan. hala kulağımda çınlıyor o kelime.

tarih=20 mayıs 2009


fotoğraf=blog.newsweek.com

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Güzeldir Skype, ben de severim ama tabii benim konuşacak bir sevgilim yok =) Siz tadını çıkarın ;) Hele bir de tam ekran yaptın mı, Allah =D

    YanıtlaSil