30 Ağustos 2009 Pazar

evde iki kişillik haftasonu

şükür oturabildim bilgisayar başına :)
ahmet dün sabah 5 gibi geldi ankara'dan. gece yolda sahurunu falan yapmış niyetlenmiş diye adama dokunamadım tüm gün. aralarda dayanamayıp sarıldım ama umarım orucu bozulmamıştır. zaten öpmedim bile. resmen ben oruç tuttum tüm gün. susamasın yorulmasın diye dışarıda çıkmadık. öyle oturduk iki film izledik, bi ara sızdı o. ama akşam orucunu açması ile öpücüklere boğulması bir oldu tabii :)
sahura kadarda uyutmadım valla :))

akşam ne televizyon açtık, nede film izledik. az bi fon müzik açtım, salondaki ışıklarıda kapattım, konuştuk uzun uzun. geleceğe dair, geçmişe dair birçok şeyi. ben anlattım o dinledi, o anlattı ben dinledim. bi ara ağlaştık hatta. başımı gögsüme koydu, sarıldık uzun uzun tüm gece. saat 4 gibi sahur telaşı başladı. beraber girdik mutfağa hızla hafif bişeyler hazırladık, yedik.

sonra niyetlenip yattık (evet, bugün bende niyetlendim :) ). ayrı uyumasına gönlüm razı olmadı. "rahat durucam, söz" deyince yanımda uyumaya ikna oldu. hala da uyuyor. ben yine erkenden kalktım. aslında mayhoş bi haldeyim ama onu yatakta izlerken birşeyler yazmak istedim. sevgi dolu bişeyler. umarım başarabilmişimdir.

hepinize sevgiler........

8 yorum:

  1. bende uyuyamadım valla bu sabah kocam sağolsun ehehehee:)))ada'da yok bi rahatız valla.gözün aydın kuzum bende yazıcaktım sana ahmet geldi bizi unuttun,hayırsız.ama baktım sabah sabah yazmışsın :))akşama iftara gelin bana komşucum beklerim..

    YanıtlaSil
  2. olur
    senin laz uşağı bizi katur kutur kessin sonra :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum. hep böyle mutlu ol.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Biseksüel,

    Böyle güzel bloglarına rastlayınca yemin ederim çok mutlu oluyorum, hep böyle mutlu mutlu yaz. İçim nedense kımıl kımıl oldu!

    Ah ah benim de sevdiğim yanımda olsa...Olur inşallah bir gün!

    Maşallah maşallah!!!

    Bu arada Allah kabul etsin;)

    Hep sevgiyle kalın,
    Ahmet'e selamlar;)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar içten olmuş yazın... güzel bir ramazan dilerim üçünüze: sana , ona ve sevginize...

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir pazar günü sizin olsun biseksüel :) Sen de rahat dur biraz :P

    YanıtlaSil
  7. bu pazar herkes için mi güzel geçiyor nedir :D
    summer? senin için nasıl :D

    YanıtlaSil
  8. Benim için sıradan, durgun geçiyor :) Denize gidecektik ama hava çok rüzgarlı olduğu için vazgeçtik. Gerçi son denize gidişim olacaktı da napalım artık, bir sonraki sezona :)

    YanıtlaSil