27 Ağustos 2009 Perşembe

göz, arpacık

gözümde dünden beri ufak bi şişlik vardı. bide kaşınma ve sulanma. önce önemsemedim ama bugün sabah bi kalktım aynaya baktım sağ gözüm şişmiş. kocaman bir arpacık çıkmış. aradım işten arkadaşı doktora gidiyorum geç gelicem falan diye. neyse gittim doktora. sağolsun doktor pek bi ilgilendi, birşeyler yaptı ağrıyı azalttı, sıcak kompres yap dedi, bi de antibiyotik verdi. haftasonuna kadar gözüm iyileşsin istiyorum. ahmet'e de gel dedim zaten. bi mani çıkmazsa gelecek. böyle çirkin çirkin karşısına çıkmasam iyi olur. :)

foto=google, sahipsiz

9 yorum:

  1. namisli'misin nesin,
    senin gibiler oldugu icin aciyorum insanliga. Bir kere de agzinizdan cikan laflara dikkat etseniz nolur ki.Kendi iyiligin icin birilerini asagilamadan,kucuk gormeden once ,lutfen bi kez daha dusun.Cunku bu dunya oyle bi yer ki,eninde sonunda hersey donup kendimizi buluyor.Muslumanmisin bilemem ama bak bir hadis i serifte ne diyor Hz.Peygamber(sav):
    "Din kardeşini kınama. Şayet kınarsan, kınadığın başına gelmeden ölmezsin."
    Sen birak kinamayi,hor goruyosun,asagiliyosun,hakaret ediyosun.Hemde o hakaret ettigin kisi neden o durumda bilmeden,anlamadan.Cok yazik.Eger kendinizi seviyosaniz ,agzinizdan cikan laflara dikkat edip,dusunupte konusun derim.Cunku soz agizdan bir kez cikar ve geri donusu yoktur.Seninde evladinin yada bir yakininin,escinsel yada biseksuel olmayacagina dair elinde garantin mi var ki boyle sirf hakaret etmek icin,usenmeden korkusuzca dolu dolu yaziyorsun.
    Sizin gibilere beddua etmeye bile degmez kardesim.Insallah senin kafasizligin yuzunden ,baska bir sevdigin aci cekmez.
    Cok yazik.

    YanıtlaSil
  2. namıslı denen akıldan yoksun mahluk,snn gbı cahıl we gorgusuz warlıklar(ınsan dıemıorum) oldugu surece,toplumdakı bıreyler de kndı tercıhlerı we farklılıklaryla normal bı hayat surduremıcek duruma gelıolar gunluk hayatta,yaratttgnız bu aptal sosyal baskı yuzunden. bıseksuel bnce bole sacma yorumları yayınlama bıle.we bosuna laf da anlatmaya calşma.cnku sn kndını anlatmak bu ınsanlara kabul etmek zorunda dıılsın.hepımız gbı ınsansın we kndı hayatnı yasıosun,blogunu da okumak ısteyen okur,ıstemeyen acmaz.bole alakasız yorumlarla samımı we sıcak blogunu kırletmeye degmez.sewgıyle we sağlıkla kal.gecmıs olsun.

    YanıtlaSil
  3. selamlar

    mesajları yeni gördüm sildim.
    aslında hakaret etmesi rahatsız hissettirmiyor. adam gibi bi üslupla eleştirse cevap vericem ama hakaret ediyor sadece. hem silerek onun fikirlerini değiştirmedikki.
    ama dediğinizdede haklısınız. beğenmiyorsa okumasın.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. diğer yorumları okuyarak zamanımı boşa geçirmiyim. :) geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. noldu ali kaçırdım olayları sanırım. koray kime cellanlenmiş böyle anlamadım.ne yazmışlarki delirmişsin böle??neyse geçmiş olsun cicim çayla pamukla kompleks yap birebir.çayın demini tabağa dök ılıktan az daha sıcak pamukla yemizle gözünü

    YanıtlaSil
  6. NOLOYUU LAN HEPİNİZ SAVUNMAYA GEÇMİŞSİNİZ YALAN MI?
    ERKEK ERKEĞE YAPILAN İĞRENÇLİĞE BAKIN.
    BURASI MÜSLÜMAN ÜLKESİ GAY'LARA YER YOK!!!!!!!!!!
    İRAN DEVRİMİ GELSİNDE GÖRÜN SİZ!!
    HUMEYNİ GİBİ BİR LİDER LAZIM BU ÜLKEYE...YAĞLI URGANLAR DOLUP TAŞARDI SAYENİZDE.

    YanıtlaSil
  7. al işte bı zekasını kullanmaya kullanmaya köreltmiş bı sersem daha.su soledıklerıne bak,ıran dewrımınden bahsedıo,rahat ulkende orda yasanılan zulmu,dın adına yapılan katlıamları ızlemek zewklı oluo mu aptal herıf.emınım ck yerınde buluosundr işlenen cinayetlerı,kımsesız kalıp fahıse yada serseri olan cocukları.hıcbısı snn oturup ızledgn bıldgın kadar basıt dııl.nası bukadar aptal we akılsız olabılıosun,nasıl humeynı gbı bı kansız ınsanı sawunup bıde buraya yazıosun,cıdden bunu mu ıstıosun.gt de bıraz arastr,ögren,dunyada neler oluo.snn gbı yobazlar,bağnazlar olsa da bu ulke asla ıranın yakınından gecmez,bosuna kopek duası yapma(kopegın duası kabul olsa,gokten kemık yagarmış.bu cahıllıkle sn bu atasozunu de bılmıoyosundr dıe acıkladım.) bunca seyden sora,sana erkk yada kadın farketmez,bı ınsann duygularnn,hıslernn bazı seylern onunde oldugundan bahsetmıcem bosa.buarada madem bukadar karsısın nıe bu blogu okuosun? bıseksuel sakın bu zırwalar yuzunden ıcınden gelenlerı yasamakta,yazmaktan we sewmekten wazgecme.hoşçkll.sewgıyle kal.

    YanıtlaSil