4 Ağustos 2009 Salı

güzel bir gün

bugün çok güzel bigündü. ahmet'ten çok güzel bi haber aldım öğleden sonra. aslında beni ilgilendirmeyen bişey ama o çok mutlu idi anlatırken. acaip telaşlı ve sevinçli idi. yüzünü görür gibiydim. ağzı kulaklarındaydı sanki. uzun zamandır ilk defa böyle neşeli duydum sesini. bu morali ve sevinci bozulmadan bide haftasonu görsem tam süper olacak :)

benim cephemdede durumlar iyi. dün canımı sıkan arkadaşım sanki içimde sakladığım tepkiyi hissetmiş gibi bugün bana pek takılmadı. gün genel anlamda güzeldi. öğlen arada da başka bi departmandan yeni işe başlayan bi arkadaşla çıkıp yürüdük. çocuk aynı zamanda müzisyenmiş falan. hem yeni bi insan tanıdım, hem açık havanın tadını çıkardım.

herşey güzel yani, aslında belki hep böyle
ama nereden ve nasıl baktığımıza göre değişiyor.

fotoğraf=flickr, todd klassy

3 yorum:

  1. ne güzel işte onun mutlu olması sizi mutlu ediyorsa aşk bu daha ne olsun.Bir şey sorucam eski yazılarınıza ara mı verdiniz yoksa artık günlüklerden yazmayacak mısınz?Bu arada bu hafta sonu umarım Ahmedinize kavuşursunuz:))

    YanıtlaSil
  2. ya çok fazla bi yazı kalmadı. amacım ahmetle tanışma sürecimi paylaşmaktı ama başka yazılarda var. aralarda paylaşırım.

    bu arada şu adsız yerine takmada olsa bi isim koysanız. bikaç adsız var. karışıyor :)

    iyi dileklerin için teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. kusura bakmayın:))

    YanıtlaSil