3 Ağustos 2009 Pazartesi

istanbul yalnız

işimi çok seviyorum. iş arkadaşlarımıda aynı şekilde. ama iş arkadaşlarımdan çok sevdiklerimden biri biraz şakacı. bugün benimde modumda olmamamdan dolayı şakaları iyice bunalttı. ben ses etmedikçe üstüme geldi, sustukça milletin içinde dahada abandı. en son çekip bir köşeye kırıcı şekilde konuşacaktım. onun için bile kendimi dizginledim ve bi şekilde saati akşam ettim. ama cidden hala gerginim. güya spora gidecektim ama o sinirle kendimi ancak eve attım. şimdi az bişi yedim ve kafayı vurup uyuyacağım. ne acı değil mi, eve girdiğimde dertleşecek bi kimsemin olmaması. sırtımı sıvazlayıp "boşver, geçer" dememesi. cidden yalnızlık çok zor. biliyorum aslında yalnız olmadığımı ama şekilsel olarak yalnızım. eğer şanslıysam ayda 3-4 gün bu durum değişiyor.

ben artık çok zorlanıyorum. yaşında ilerlemesinden belki artık espridir, düzensiz hayattır, eğlenceli ortamlardır falan kaldıramıyorum. ben hayatımı bundan sonrası için ciddi ciddi şekillendirmek istiyorum. yani lafı gevelemiyim, ben aslında bu adamla birlikte yaşamak istiyorum. yani bişekilde bi yolunu bulup, onunla aynı evin içinde hergün aynı yatakta uyuyup, uyanmak istiyorum. her sabah ilk onu görmek istiyorum. cidden sadece bunun için hayatımı değiştirebilirim. ailesi orda olmasaydı ankara'ya yerleşebilirdim. ama yapamam. ee ondan da buraya yerleşmesini ciddi bir dille isteyemem. işte bekliyorum cesaret edip böyle bir şeyi aklından geçirdiğini bana söylemesini. daha ne kadar bekleyeceğim onuda bilmiyorum.

fotoğraf=flickr, mmachado

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Umarım O'nun da aklından böyle birşey geçiyordur ve sana en yakın zamanda bu konuyu açar. Yalnızlık, evet zordur ama bence şekilsel olan yalnızlığın da son bulacaktır bir gün ve umarım yakın bir gündür o gün. İsterim ki böyle güzel bir ilişki en güzel şekilde hayatlarınızla tamamiyle birleşsin =) İnşallah gerçekleşir biseksüel! =)

    YanıtlaSil
  3. yine ne güzel anlatmışsın, umarım her şey gönlünce olur,
    bu arada olmadı ortak bi yol bulun ve ikinizde başka bir şehre taşının :)

    YanıtlaSil