20 Ağustos 2009 Perşembe

nasıl biseksüel oldum?

süreci en baştan anlatacağım çünkü taaaa en başlardan izler belirdi hayatımda. öbür türlü konuyu bağlamam zor.

hayat çok garip tesadüflerle dolu değilmi? insanı ağlatan türden hemde.
(anlatacağım)

seks ise ayrı bi ilginç kavram. o da çok yönlü bişi. ben 25 yaşımda hala bakirdim mesela. tamam bikaç kız arkadaşım ve önsevişmeler olmuştu ama hani insanın kanının deli aktığı söylendiği zamanları o şeyi yaşamadan tamamladım. sanırım o zamanlar hayata şimdikinden bile duygusal bakıyordum. okuduğum kitaplar, seyrettiğim filmler falan daha romeo & juliet tarzıydı. böyle bir ruh halinde iken ve kızlarla yaşadığım ilişkilerde istediğim şeyleri hissedemezken bir erkek arkadaşımla yakınlaşmamız oldu. benim maddi sorunlar nedeniyle bir süre onun evinde kalmak zorunda kaldığımda bu yakınlık dahada artmıştı. beraber uyumaya kadar falan gitti olay. ama işte bana yaklaşımı o kadar iyi niyetliydiki nedense rahatsız olmuyodum. aslında o güne kadar kendi cinsime karşı bişi hissetmemiştim. hani derlerya doğuştan vardır bu homoseksüel hisler diye, ben sonradan içimde oluştuğuna inanıyorum yada vardıda gizleniyordu bi şekilde tetiklendi diyorum.

neyseki onunla pişman olacağımız birşeyler yaşanmadan benim maddi durumları toparlayıp kendi evime çıktım. ama arkadaşımla iken hissettiğim şeyler kafamı kurcaladı bir süre. hemde nasıl biliyomusunuz. tüm gün aklımdan çıkmıyordu o aynı yatakta bana sarıldığı anlar. bu düşüncelerden kurtulmak için ilk cinsel ilişkimi yaşadım. hoşlandığım bi kızdı. zaten onunda benimde ilk ilişkimizdi ve seksten çok kısa bi süre sonra beni terketti. ama benim erkek arkadaş aklımdan yine gitmedi. artık sık görüşmüyoduk fakat hep aklımdaydı. hani sevgi aşk falan değil ama aklımda sonuçta. bi erkeği düşünmek garip geliyodu :)

bu düşünmeler bizim arkadaşlığımıza zarar verecek bi hale dönüşmedi tabiki. o zaten kısa bi süre sonra evlendi falan. hemen ardısıra çocukları oldu. benim askerlik olayı sırasında bi ara irtibat koptu bizim. sonrada hayatıma kız arkadaşım girdi. hayatımda sevdiğim tek kadın. uzun soluklu ve sevgi dolu bi ilişki idi ama b..ktan sebeplerden ve sorunlu bitti. bırakın kadınları hayata bile güvenim kalmamıştı. o ara işte kırılma noktası oldu. dibine vurdum herşeyin. en çokta cinselliğin. beni kontrol eden hiçbişi yoktu. ilk eşcinsel ilişkimide o arada derede yaşadım. hatta kızlara karşı içimde çoğalan güvensizlikten belkide artık erkeklerle birlikte oluyordum. seks sonrası kişiliği bana güven veren ve hoşuma giden tiplerle birer hafta falan arkadaşta olabilirmiyiz diye denediklerimde oldu ve her seferinde başarısız oldum. o sırada tekrar yollarımız çakıştı o eski evinde kaldığım arkadaşımla ama biraz yaşadıklarımdan utandığımdan sanırım çok arayıp sormadım. çünkü gerçekten utanıyordum kendimden. bi ara napıyorum diye sordum kendime ve halime acıdım. tam o biraz mola kararı almış ve durulmuşken ahmet girdi hayatıma ve çok şükür hala hayatımda.

bugün ise bi başka arkadaş işyerimi aradı. ve o bahsettiğim eski arkadaşın herkese beni sorduğunu ve yeni telefon numaraı istediğini söyledi. sevinerek verdim tabi. bikaç saat sonrada o aradı. "nasılsın napıyosun epeydir sana ulaşmaya çalışıyorum ama telefonlarını kapamışsın" falan dedi. varmı bi sıkıntın falan derken ikinci çocuğunun olduğunu öğrendim, sevindim. ne zaman evleneceksin muhabbeti geçti bide. ee tabii yaşadığım şeyleri bilmediğinden sordu bunu. anlatmadım bişi. anlatamamda üzememde. hele tüm bunlardan kendini sorumlu hissetmesini asla istemem. o zamanlar ikimizde böyle bir sıcaklığa ihtiyaç duymuş yakınlaşmıştık demekki. kafasında büyüten ben oldum. o çok rahat heteroseksüel bir hayat kurdu ve eminim aklından bile geçmiyordur bu tür hayatlar.

hayat çok garip tesadüflerle dolu değilmi? insanı ağlatan türden hemde.
(anlattım)

10 yorum:

  1. Ben homoseksüel veya biseksüel duygularının sonradan oluştuğuna inanmıyorum. İçimizde olan şeylerin belirivermesi zaman alabilir. Yani durduk yere, hop diye böyle bir duygu belirmez bence.

    Sen ne kadar şanslısın ki Ahmet gibi birisini bulmuşsun; sevginiz, saygınız ve aşkınız var!

    YanıtlaSil
  2. :/
    belki o da heteroseksüel hayatını kolayca kuramamıştır.

    YanıtlaSil
  3. bende inanmıyorum summerson. ama hani gay olmaya sebep gösterilen hiçbi şartı sağlamıyorum. babasız büyümedim, kızlar arasında yetişmedim. kadın kıyafeti giydirip göbek attırmadılar. o iddialara bi gönderme gibiydi.
    kaldıki daha önce yaptığım bi önermedede demiştim ya insanların %80i falan belirli oranlarda homoseksüel hisler taşırlar. bu hisler kiminde açığa çıkar kiminde hiç çıkmaz. homofobiklerin çoğunun bu grupta olduğunu düşünürüm mesela. içinde bişi hissediyor ama hem kendini bastırmak hemde aksi gibi yaşamak için öyle nefret doludurlar.

    benim süreç öle hop diyede olmadı. ciddi uzun sürdü kendi içimde. ama ilk defa onunla öyle şeyler hissettim diyeyim. neyse yazarak anlatmam zor gerçekten.

    coach bear, bazen benimde aklıma hala içinde homoseksüel hisler taşıdığı ihtimali geliyor bazen. çünkü sonuçta o dönemde bana yakınlaşan o idi. ben sadece güven ve o zamanlar adını koyamadığım garip hislerle yakın kalmayı istedim, daha doğrusu karşı koymadım. ama şuanki hayatını yaşantısını iyi biliyorum. homoseksüellik kokusu almıyorum. o nedenle biraz huzurluyum onun adına.

    YanıtlaSil
  4. Anladım biseksüel. Ben de o söylediğin şartlara uymuyorum ve dediğin gibi homofobiklerin bir kısmının ben de içinde homoseksüel duygular taşıdıklarını düşünüyorum. Ya gizli kalmıştır ve farkına varmamıştır diyorum ya da bunun farkındadır ve gerçekten bastırmaya çalışıyordur o duygularını.

    YanıtlaSil
  5. önemli olan güvenebileceğiniz birini bulup mutlu olmuş olmanız :)

    YanıtlaSil
  6. Gümüşdiken'e katılıyorum. Mutluysanız tadını çıkarın. Ayrıca biseksüel olmanın nasıl olduğunu merak ediyorum. Biraz daha şanslısınız :)

    YanıtlaSil
  7. gizlitakipçin4 Eylül 2009 18:01

    bende 19 yaşımdayım sadece birkaç erkekle oldum ama henüz karşı cinsle (yani bir kızla) birlikte olamadım. ben de sanki bir kızla olursam eşcinsel eğilimleri bırakırım gibi düşünüyorum. kendimi bulamadım daha

    YanıtlaSil
  8. selam gizlitakipcim :)
    (kendimi güzin abla gibi hissettim)
    bekaretin önemsendiği ve cinselliğin tabu olduğu kesimlerden erkeklerin azımsanmayacak bir kısmı ilk deneyimlerini hemcinsleriyle yaşıyorlar. halk dilinde yaygınca kullanılan "oğlan-oğlancı" tabiride bu durumun yaygınlığının ispatı. o yüzden rahat ol yalnız değilsin. ki bu adamların çoğu hiçbişi olmamış gibi hayatlarına devam ediyor, evleniyor, baba falan oluyorlar. yani belki senin durumda dediğin gibi böyledir. denemeden bilemezsin

    YanıtlaSil
  9. ben de nasıl saf saf yorum yazmışımmm.

    şimdi olsa seni asit tanklarına batırır batırır çıkarırdım :D



    ahahahha.
    xoxo

    YanıtlaSil
  10. Selam ben izmirden Cenk tüm bayanlardan tel bekliyorum beş yüz otuz üç yüz altmış yetmiş üç kırk iki bekar 35 yasındayım

    YanıtlaSil