31 Ağustos 2009 Pazartesi

o gitti ah gitti

yoğun güzel bi gündü. arabayı eminönüne bırakıp iftar için sultanahmete geçtik. inanılmaz bi kalabalıktı. iftarımızı yapacak yer bulmamız epey sorun oldu, sonrasında da standlardan bişiler daha yedik ama epey yürüdük eridi gitti yediklerimiz. sonra taksime geçtik. istiklali görmek istediğini söyledi. gittik, caddeden aşağı yürüyoruz. işte gaybarların olduğu bölümlerden geçerken bana gaybar'a hiç gidip gitmediğimi sordu. "hayır" dedim. hiç bişi demedi sadece güldü. tunele kadar yürüdük, dönüşte gloria jeans'de bişiler içtik. ordaki görevli kızlardan biriyle bir ara ciddi bi tartışmamız olmuştu. o gün bugün fırsat oldukça hep giderim, sert sert bakışırız. hiç söylemedim ama ahmet sordu, "bu kız seni tanıyor mu" diye. anlattım olayın aslını biz kalkana bi bana bi kıza bakıp bakıp güldü. eve geçtik sonra. ona ufak ama benim için özel bişeyi verdim. ne olduğu bende sır kalsın şimdilik. yine saat geldi çattı. saat 1'de otobüse bindirdim. yine el sallarken gözlerim doldu. yine içim acıdı eve dönüş yolunda. yine aynı hüzünlü şarkıları çaldım. ama şimdi iyiyim.

demin siteye baktım, şu yazdığım yazıya yapılan yorumlarada. sağduyulu yorumların sahibi arkadaşlara teşekkür etmeliyim, olayı küfürleşmeye götürenlerede sitem. ama farkettim ki o yazıdaki anlatmak istediğim şeyden çok farklı yerlere kaymış olay. ben sadece insanların homofobik bile olsa hakaret etmeden beni eleştirebileceğini söylemek istemiştim. ama olay türk kürt tartışmasına dönüştü. bu çok üzücü. yani kendi adıma değil sizler adına üzücü. birbirimizden bu denli nefret edişimiz dehşet verici. ufak bi fitil birbirimizi yoketmeye yetecek gibi. neyse zamanla bazı şeyler anlaşılır diye umuyorum ve bu olayı kapatıyorum. yazıyıda yorumlarıyla birlikte siliyorum. elimden geldikçe de bu sitede siyaset, politika göndermeli yazılar yazmayacağım. tekrar kırdığım insanlar olmuşsa özür diliyorum. sevgiler.............

foto=flickr, meta-morphosis

17 yorum:

  1. merhaba ali abi ben siteye 10 gün kadar girmedim ama neler olmuş neler.Gerek cinsel yöneliminle gerekse politik konularla ilgili gereksiz ve üzücü günler yaşamşsın.Umarım şu an tek üzüntün sevdiinin Ankara'ya geri dönmesidir.Hep mutlu olursun abi inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Bi,

    NE denir bilmem ama Allah kavuştursun demek sanırım en anlamlı dilek olacak!Umarım her gün bugün gibi güzel ve sevgi dolu geçer!

    Aslına bakarsan yazıyı kaldırmana çok sevindim, eğer yanlış cümleler sarfettiysem affola ama inan seni ve siteni rencide etmemek adına oldukça temkinli yaklaştım.

    Ne olursa olsun, kim ne düşünürse düşünsün, seni gerçekten çok iyi tanımasam da, sana saygı duyuyor ve cidden seni seviyorum:)

    Benim gibi düşünen çok kimse vardır eminim...

    Çok daha uzatmayayım lafı...

    Sevgiyle kal canım blogdaşım;)

    YanıtlaSil
  3. merhaba
    benim yeni weblog adresim
    http://benemin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. dün gece bizde sultanahmetteydik:)ve aklımada gelmedin değil hani,çok tamiz kalpliyim ben çok!!

    YanıtlaSil
  5. dur; sana T.G'den bişey yazayım;

    Yıllar sonra bir öğle vakti, beni senden ayıran otobüsle karşılaştık şehrin ortasında. Hala kibirliydi. Benimki başta olmak üzere ayrılıkların gerçek hikayelerini sadece o biliyordu. Belki defalarca ayrılık hikayelerini sessice o dinlemişti her seferinde farklı bir yerde giderken. Mutlaka silmiştir akan gözyaşlarını, ölümden başka ayrılığın “ayrılık” olmadığını hatırlatırken; alıp götürürken. Arkasına bakmadan, her seferinde şehirden kaçarken.
    onu yollara emanet et olur mu, sen yokken yanında, onu yollardan daha iyi kimse anlayamaz.
    @minik, ne temiz kalplisin kız :) keşke karşılaşsaydınız :P

    YanıtlaSil
  6. benadsız, evet ortalık biraz kan revan oldu. iç dünyam gibi dengesiz oldu biraz yani. ama hayat devam ediyor neticede, ve de güzel.teşekkürler iyi temennilerin için. fazlası mutluluklar senin olsun.

    emin, hoşgeldin :) hayırlı olsun blogun.

    noneless, zülf-ü yare dokunan cümleler kuruyorsun. teşekkürler sözlerinin her biri içim. saygılar sevgiler blogdaşım.

    minik, sana bişi demiyorum artık. biz bi şekilde karşılaşıcazya, kısmet. :) ha bi de şu kalbim temiz lafını çok severim. boğasım gelen eniştemin dilinden eksilmez :)

    coach, cidden güzel. TG'de her kimse güzel yazmış:)
    otobüse bu kadar anlam yüklemek ilginç olmuş. ama güzel. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. ben cidden temiz kalpliyim ama alicim!!!!!bu arada bende blog yazmaya karar verdim,bi annenin ve yoğun çalışan bir kadının 1 günü diye.hiçte fena olmaz bence:))

    YanıtlaSil
  8. hııı bu arada senden önce ben gördüm beni çekiştirdiklerini ama ayı bey nedense benim yorumumu yayınlamadı!!!!buda ilginç,tartışılır

    YanıtlaSil
  9. aaa
    çok güzel olur minik
    bi blog vardı takip ettiğim. annesi bebişinin diliyle yazıyordu. işte bugün parka gittik, bilmem kim teyze yanaklarımdan öptü, altıma yaptım falan diye :)
    senin formatta oldukça yaygın ama pek dile getirilmeyen bir şey olur.
    şimdiden başarılar.

    coach'un sitesinde yorumunun yayınlanmamasına gelince, sanırım burdaki tartışmalar oraya sıçramasın istiyordur. herkese saygı duymak lazım. sonuçta blog kişinin kendi cirit atış alanı :) heyyyyyyyyyt

    YanıtlaSil
  10. elimizde çok zorlu bir proje var teslimini yapar yapmaz bende blog yazmaya başlıcam. aynen dediğin gibi ada'nın dilinden düşünüyordum daha yeni yeni konuşmaya başladığı için çok keyifli olcaktır eminim yazılarım:))tabi genç anne olmanın dejavantajlarınıda anlatıcam!

    YanıtlaSil
  11. madem coach bey sitesinde bana söz hakkı vermiyorsa,bana cevap hakkı doğacak yazılar yazmıcak!!!!

    YanıtlaSil
  12. ben blogumda sansür uyguluyorum miniq hanfendü :)
    blogumda istemediğim şeyi onaylamıyorum, doğmayan bir cevap hakkını da vermiyom doğal olarak :)

    var mı bir itirazınız :)
    böyle bir gün yeşil, diğer gün mavi, bir başkasında ise kırmızı olduğunuz sürece; yani sabit fikirli olmayıp dümen suyuna göre giden birisi olmaya devam ettiğiniz sürece benim gündemimi daha çok işgal edeceksiniz siz :)
    "tek minik sen misin ayol? belki bi-ye diyom ben. Tekilada 20sinde bir adam, oda benim gözümde minik? :P"
    diğer kız, neydi, Belis perennis miydi, hani şu tıbbı bitirdikten sonra dağ manzaralı evinde oturacak olan, o da yazmış :) lol.
    kız ben cevap hakkı versem primlerinize boğulurum kız :) habire birde beni ihya etmeyiverin :)
    kız ne oldu fayton ayısına? iyi mising? :) korkuyom bey mey yazınca :)

    YanıtlaSil
  13. @Coach Bear
    sen kaşınıyorsun galiba sana boşuna ayı demiyor demekki ırkçının biri haha:)tıbbı bitirdim ben doktora yapıyorum dağ manzaralı eve gelince dağları severim bizi korur anladın sen onu!
    bana cevap hakkı verme demiştim sana yazıp bir kenara tünemek tamda senin harcın yakışır yani bana cevap verebilecek bir ideolojiye dahi sahip değilsin sen boş yaşar göbeğini kaşırsın aradada eşcinsellik oynarsın oohhh ne ala.kolay dünyanın ucuz insanı

    YanıtlaSil
  14. sansürünü sevsinler senin hahayytt:))

    YanıtlaSil
  15. Evet, geldim...

    Mersin'den döner dönmez yazmak istedim...

    Efendim siz söylenen her sözün en güzelini hakediyorsunuz...

    Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  16. coach sen de şu popstar alaturkacı armağan izleri görüyorum :)
    böyle nerden iğneyi sağlayacağını iyi biliyorsun. :) ee, yazan adamın hali başka.

    arkadaşlar bunlar latifedir gülüp geçilesi. tartışmasak olmaz mı? herkesin dünya görüşü kendine, herkesin doğruları ve hisleri kendine. bakın ben artık yorum yapmıyorum zaten.
    hepinize sevgiler.

    noneless hoşgeldin bu arada. (nereye?)

    YanıtlaSil
  17. Hoşbulduk Bi:))

    Mersin'deydim, kardeşimin kaydı ve ev tutmak için gitmiştim. Kayseri'ye evime geri geldim ama pof 1 hafta sonra Abbas yine yolcu, Mersin'de yaşamaya gidiyor pof!

    YanıtlaSil