18 Ağustos 2009 Salı

rüyalarda buluşuruz

bugün çok güzel bigündü. daha doğrusu dün geceden bu yana çok güzel.

dün akşam eve iş getirmiş onla uğraşırken bilgisayarın başında uyumuşum. o sırada bi rüya gördüm. rüyamda ahmet'le aynı evde yaşıyorduk. hatta ben yine kendimi bilgisayar başında birşeyler üzerinde çalışırken gördüm. o da işten gelmiş mutfakta yemek hazırlıyordu. sonra sofrayı kurup çağırdı beni. yemek yedik. herşey o kadar gerçektiki. en ufak ayrıntılar bile netti. hatta yemekte bi ara susup birbirimize uzun uzun bakıp sonrasında gülümsediğimizi bile hatırlıyorum. sonra ben tekrar bilgisayar başına geçtim. o da televizyon seyrediyordu. o sırada rüyanında içindede oturduğum aynı koltukta uykuya daldım. o an heryer karanlık oldu. sadece sesler geliyordu. tv sesi ve aralarda ahmet'in sesini duyuyordum. o an öldüm sandım çok korktum. çünkü karanlıktı heryer. ahmet bana seslendi ama cevap veremedim. sesi giderek yaklaştı. sonra görmesemde hissettim arkamda olduğunu. beni uyandırmak için dokundu ama o an hem rüyanın içindeki uykudan hemde rüyadan uyandım. uyandığım anda kafamda rüya net iken onu arayıp paylaşmak istedim ama saat epey bi geçti. sabah ararım diye düşünürken unutmuşum. sabah 10 gibi o aradı. beni rüyasında gördüğünü söyledi. onun rüyasında biz birlikte yabancı ülkede bi yerlere gitmişiz. ben ona ordaki yerleri ve insanları anlatıyormuşum. sonra akşam olmuş biz otelimize gitmişiz. beraber uyumuşuz.

anlatırken "birşey daha var ama söylemiim" dedi. "ne" diye epey üsteleyince utana sıkıla söyledi. rüyasında uzun uzun sevişmişiz. adam bu yüzden sabah gusul abdesti almak zorunda kalmış.

o anlattıktan sonra kendimi tutamadım bu gusul abdesti olayına güldüm. "yaa gülme" dedi ama ben dahada katılarak güldüm. hatta hala gülümsüyorum.

bi kere aynı gece birbirimizi rüyada görmek çok hoşuma gitti. bi de rüyasında boşalacak kadar beni çekici bulması ayrıca mutlu etti. çünkü bazen tutukluğunu ona çekici gelmiyor olma ihtimalime bağlıyordum. o ihtimal silindi hafızamdan.

foto=flickr, controvento

6 yorum:

  1. bana neden buradasın diyebilirsin ve beğenmiyorsan neden okudun gibi bir tavırda takınabilirsin haklı olarak,haklısın da evet hiç beğenmedim hatta tiksindim! blogunu bir kaç gün önce keşfettim ama tam manasıyla okuma imkanım olmadı 5 dk önceye kadar önce güzel ve duygu yüklü bir metinle karşılaştım evet aşık biri rüyasında sevdiğini görmüş ve heyecanla bunu paylaşma gereği duymuş aaa ne güzel dedim iç geçirerek taki yazıyı yazan ve yazılan kişilerin aynı cins insanlar olduğunu öğrenen kadar,
    bilmiyorum buraya düşüncelerimi yazmam belki sayfanıza izinsiz müdahale gibi olabilir davetsiz misafir gibi ama düşündüklerimi söylemeden edemem,hem eşcinsel ilişki yaşıyor hem de gusül abdestinden bahsediyorsunuz nasıl bir çelişki bu!abdest almanıza gerek yokki! böyle durumlarda maneviyat ne derece önemli?zaten günahların en büyüğünü eşcinsel ilişki yaşayarak işlemişsiniz bunun yanında gusül abdestinin ne önemi var ki?
    kusura bakmayın lütfen sayfanıza izinsiz yorum yazdığım için.

    YanıtlaSil
  2. yo bilakis teşekkür ederim yorum için.
    şöyle cevapliim sorunuzu.
    bu homoseksüel hisleri taşımak zordur ama dahada zoru bunu yaşamaktır. biçok insan bu hislerin dinle çeliştiğini bilip tüm dini inanç ve değerlerini yok sayar. açıkçası ben hala tanrıya inanıyorum. sevdiğim adam dahada güçlü inanca sahip. ve eşcinsel hisler taşımamız bizi ateist olmak zorunda bırakmaz. heteroseksüel ilişkilerdede zina olayı hergün yaşanıyor. üstelik evlenip bağlılıklarını taahhüt edip aldatanlar az değil. ama böyle yaptıkları için gusul abdesti almasınlar diyemeyizki.

    bende sevdiğim adamda hayatın bizim için daha kolay olmasını ve toplumun kabul ettiği bir ilişkiyi isterdik ama şu şartlarda bulabildiğimiz en iyi ilişki bu. ve yineliyorum, bu tür bi ilişki bizi günahkar kılabilir ama değerlerimizi hiç saymamızı gerektirmez. tanrı affedicidir. bu dertleri verende, bunlarla kimselere örnek olmadan yaşamayı öğretecek olanda odur.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. su yazdiklarin oyle icten ki,kurguladini dusunuyorum nedense. sanki, bir kitabin ozenle dusunulmus, ayristirilmis bolumleri gibi yazdigin her not...
    ben mi fesatim, yasadigim duzen mi beni boyle fesat yapti, sen mi icten pazarliklisin bilemiyorum, ama yazdigin ictenlik, ki ozellikle bunu tasarlamadiysan, diger insanlarin kalbine dokunuyor. umarim bunun bilincindesin...

    YanıtlaSil
  4. açıkçası bende işin biraz şokundayım hala. onca pisliği görmüş biri olarak elimdeki şey bazen bitecek gibi geliyo. ama bunun imkansız olmadığını paylaşmak gayem. yani iki erkek birbirini sevebilir. hatta seks olmadanda yapabilir bunu. göstermek istedim.

    seni neyin böyle düşündürdüğünü bilmiyorum ama böyle düşünmenede saygım var. hatta böyle düşünenler çoğunluksa ben gündelik yaşadıklarımı kesip sadece biseksüellikle ilgili fikirlerimi konu alan yazılarımı paylaşayım.

    YanıtlaSil
  5. yok sakin :) iyi bir sey demeye calismistim, ama olmamis galiba... icinden geldigi gibi yaz, okumasi cok guzel :))

    YanıtlaSil
  6. bence de biseksüel içinden geldiği gibi yazsın.hem kendi hayatını anlatarak bizde onun yaşadıklarından tecrübe ediniyoruz.bana kendi hayatını anlatması daha ilginç geliyor.yoksa düşüncelerini her zaman yazabilir.ama yaşadıklarını hiç unutmamacasına depoluyor.ne kadar güzel.benim gibi balık hafızalı birine göre.

    YanıtlaSil