1 Ağustos 2009 Cumartesi

şakası bile güzel

aman ne güldüm yaw. bu kadar gülmenin ardından ağlamasam bari. telefondaydım yarım saattir. son cümlem "tamam, annemle haftaya geliyoz seni istemeye" oldu karşıya.

şimdi bizimki ile benim ailenin bile tepkisini çekecek kadar telefonda konuşuyoruzya, ee onun aileside soruyomuşlarmış kimle konuşyon sen hep böyle falan diye. ya arkadaşım ali diyomuş. ahmet epey bişeyimi anlatmış zaten onlara. kısmen aileden biri gibiymişim dediğine göre. hatta kuzenleri bile tanıyolar beni. ismim geçiyomuş aralarda. annesi zeki bi kadın. ahmet'in benle tanıştıgından beri onun yaşadıgı değişimi farketmiş, söylemiş yüzüne. (annem bendeki pozitif değişimi farketse neler derdi kimbilir)

demiştim bi ara ahmet geçen sene garip bi ilişki atlatmış. epey bi etkisinde kalmış. doktora gidecek kadar. klasik teşhis konmuş. depresyon. ee tabi ağır ilaçları almaya başlamış, ı ııhh bakmış sarhoş gibi oluyo, devam etmemiş. yerine asosyal olmayı ete süte dokunmadan içine kapanmayı seçmiş. biz işte tam bu evrelerde yazısıyorduk zaten hep. ailesinin bu süreç hakkında tek bildiği kısa bi depresyon geçirdiği, ilaç aldıgı olmuş, işlerin yogunlugundan falandır diye düşünmüşler. ama gerçek sebebini asla bilememişler tabi. şimdi gayet neşeliymiş evde bizimki, eskisi gibi pek internetede girmiyomuş. bi telefon olayı var yani olayımız var. başkada kötü huyumuz yok valla. ee tabi annesi durumdan gayet memnun. annelik içgüdüsü. ahmetde az sinsi değil, onların bu sevinçlerini bizim rahat iletişimimiz icin saf numarası yaparak suistimal ediyor.

haaa, ne diyodum. işte beni sevmiş teyze, "hoş efendi güvenilir bi çocuk" demiş arkamdan. eee madem beğenmişler gitsemmi istemeye :)) şaka şaka

tarih=9 mayıs 2009

3 yorum:

  1. bnce fırsat bu fırsat,hazır gıyabında sewılmısken wakıt kaybetme derım bn:) sıcağı sıcağına prosedurlerı yerıne getıwerın de rahat edın sızde.. mutluluğn sursun hep. f.e.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bence de kaçırma bu fırsatı =)

    YanıtlaSil