14 Ağustos 2009 Cuma

sarılmak hakkında

ya eve gelirken aklıma ilginç bi detay geldi. henüz biseksüel tarafımı bilmediğim zamanlarda yani hemcinslerime karşı aklımdan ve başka yerlerimden bişi geçmezken olan bi olay.

bi erkek arkadaşımla dertleşirken konu konuyu açmış hava iyice ağlak bi hal almıştı. o benden daha erken davranıp ağlamaya başladı. ayaktaydı kalkıp ona sarıldım teskin ederim diye. sonra bende ağladım. uzun süre öyle sıkı sıkı sarılı kaldık. belki bi 5 dkdan bile fazla. sonra bi ara baktım gögsünden aşağısını benden geri çekiyor. sarılmayı kesti, sonra istemeden önünün kabarmış olduğunu gördüm. o zamanki en yakın arkadaşlarımdan biri benimle erekte olmuştu. o an ona belli etmedim ama cidden kızmıştım. fakat 'ibne' diye yaftalayamadım çünkü olmadığını biliyodum. bi zaman sonra kafamdada kapandı olay. şimdi düşünüyorumda insanın hemcinsine karşı cinsel birşeyler hissedebilmesi onu biseksüel yada homoseksüel yapmayabilir. belki o kadar süre kardeşine sarılsa vücudu yine aynı benzer bi tepki verecekti. ereksiyon ve boşalma gibi durumlar cinsel arzular dışında şeylerlede tetiklenebilir. bi sınavda heyecandan boşaldığımı hatırlıyorum mesela. ama kağıt yada masa fetişim yok. kalem sevici değilim :)

aslında yeri gelmişken söyliim, ben sarılmayı geçekten çok severim. yani birine dokunmak yada bana dokunulması sanki yaşadığımın ispatı gibi geliyor. ama biseksüel olduğumu farkettiğim günden beri elimden geldiğince yakınlarıma çok az sarılıyorum. içime yanlış hislerin doğma ihtimalini düşünerek yapıyorum bunu. annem ve ahmet istisna tabii..

foto=flickr, ievuliux

5 yorum:

  1. Bende de var sarılmaya karşı bişey :)
    Hatta bir arkadaşımla bundan bahsederken bir içgüdü belki de demişti, sevdiklerine yakın olma isteğinin fiziksel bir dışavurumu. Ben de hep sevgilime sarılarak uyumak isterdim :)

    YanıtlaSil
  2. sarılmak güzeldir tabikide.:) bilmiyorum ama sanırım hep sevdiğim insanların benden uzakta yaşamasından, nekadar süreliğine olursa olsun ayrılırken tüm arkadaşlarıma sıkıca sarılırım :(

    YanıtlaSil
  3. Sarılmayı sevmeyen yoktur bence. Ben de çok severim. Ben de sevgilimle uyumayı çok istedim, isterim ve isteyeceğim de ama tabii önce bir sevgilinin olması gerek bunun için :)

    Bir de ben böyle sevgilimin boynuna temas ederek, böyle kokusunun içime çeke çeke uyumayı severim. Burnum böyle boynunun oralarında, o sıcaklığı hissederek alnımda, yanaklarımda, yüzümde ve kokusu burnumda...

    YanıtlaSil
  4. ankara'ya yola çıkıyoken okudum yorumlarınızı. ağlatacaksınız beni şimdi. kokusunu özledim. teninin tuzunu bile. neyse umarım tanrım herkesi güzel insanlarla karşılaştırır. luzumsuz insanlardan uzak tutar.
    hepinize sevgiler.

    YanıtlaSil