10 Ağustos 2009 Pazartesi

siber evlilikler

bloxoo'da gördüm internet evliliği diye bi başlık açılmış. oraya fikirlerime gelebilen garip tepkilerden dolayı yorum yazamadım ama başlık düşündürdü. türkiye için internetten evlenmek şu durumlarda oluşabilir gibi geliyor bana.
1. heteroseksüel kızlar ve erkekler için
a. kız yada oğlan aile baskısı ve dini değerlerle büyütülmüştür, öyle gidip sokakta flört edecek falan durumları yoktur. nette chat sitelerinde gizlice tanışır uzun zaman yazışır sonra telefonlaşırlar. her aşamada korkaktırlar. amaçları seks değildir, çünkü zaten seks onlar için çok bilinmeyenli ulaşılmaz bi denklemdir.
b. aşırı sosyal, hayatın herşeyini görmüş geçirmiş tiplerdir. bunlar ortamlarında her kıza o..spu veya p..venk olarak baktıkları için ordan evlenecek biri seçmezler, ordan eğlenecek birini seçerler. evlenmek için internette düzgün birine denk gelmeye çalışabilirler. düşük ihtimal.

2. biseksüel kızlar ve erkekler için internetten evlilik ancak karşı cinslerinden biriyle olabildiklerinde mümkündür. enazından türkiye'de böyle. bu durumda üstteki şartlar ve sonuçlar geçerli olur.
3. homoseksüel kızlar ve erkekler (yani lezbiyen ve gayler) daha cesurdurlar heranlamda. cinselliği çok rahat yaşar bazıları. ama bazılarıda bi ömür cinsellik yaşamamış kalabilir. çevre şartlarına göre değişir bu tabi. evlilik konusunda katıdırlar. biseksler kadar hafif bi aile baskısına boyun eğip karşı cinsleriyle evlenmezler hemen. öyle bi durum olsa bile evde kalmış gurubuna girene kadar sürer bu özgür hayatları. olacak evlilikleride asla internetten olmaz. ailenin seçtiği tavsiye ettiği biriyle olur. hemcinsleriyle evlilikleri olayına gelince, internetten başka bi yolları yoktur. bi gaybara gidip ordan eve geçip seviştikleri adam veya kadınla evlenme ihtimalleri sıfırdır. ancak internetten önceden yediği b..kları bilmedikleri birine ve uzun uzun yazışıp bağlanıp yurtdışında iseler böyle çılgın bi evlilik yapabilirler. birkaç böyle evlilik haberi okumuştum gaztelerde.

ya bu arada geçen başka biyerde okudum, amerika'daki gay boşanmaları heteroseksüel boşanmalardan oransal olarak daha fazlaymış. yani gay evlilik için bağıran insanlar bu hakkı elde edip evlendikten sonra boşanmışlar. komik :)

ben internetten çok bayan ve erkekle tanıştım bugüne kadar. güzel arkadaşlıklar yada başka şeyler edindim ama hiçbiriyle evliliği düşünecek hisse kapılmadım. sorun onlarda değil bende aslında. birazda internette :s

tarih=8 nisan 2009

1 yorum:

  1. Yani alınmış kudurmuşdan beterdir. Bizim gibiler (bizim gibiler derken sadece biseksueller, gayler , lezbienler hatta heteroseksueller yani biz bir kisiye bağlı kalarak alismadik) bağlı kalamayiz. çünkü hep farklı kişiler le olduğumuz için bu evlendikten sonra böyle hemen tuketiyoruzve hemen bikiyoruz.eşimizi aldatiyoruz bu böyle çünkü çok yakışıklı erkekler ve çok güzel kizlar var soylermisin ali abi Çoğu varken azıyla kim yetinirki insan oğlunu gözü açtır.
    Bazilariniz ben aldatmam diyecek bana karşı cikacak yyapmayın görünen Köy klavuz istemez Benim isteğim sahip oldumuz eşimizi aldatmamamiz yonunde o istemediği muhtetce diger evliliklerde esin bunu sorun yapmiyorsa sorun yok evlene bilirsiniz.

    YanıtlaSil