4 Ağustos 2009 Salı

spor salonunda taciz

bugün yine işten spor merkezine geçmiştim. az ter atıp öyle geçiyorum eve, iyi geliyor. ama bu akşam her anlamda terledim hakkaten. aklınıza gelecek her anlamda hemde.

yıllardır spor yaparım. giderim ama kalabalığa hiç dikkat etmem aslında, konuşmamda kimseyle. ordan bi aktivite arkadaşım bile olmadı bugüne kadar. kimisi böyle koca yada sevgili bulmak ister gibi dik dik bakar falan rahatsız eder. sırf gözgöze gelmemek için hayalet gibi gider gelirim. spor salonlarında heteroseksüellerin bile dikkatini çekecek oranda eşcinsel/biseksüel erkek ve kadınların varlığınıda biliyorum, birbirlerine yada bana bile asılan sulanan tiplere denk geldim. ama bugünkü kadar abartanı görmemiştim. orda dolaplar dışında soyunma odasında duvarda geniş bi askı var, açıkta. özel olmayan şeyleri genelde oraya asıyorum. bugün işte sporum bitti, soyunma odasına geçtim. üstümü falan çıkardım. ama şort var altımda tabi. o sırada biri geldi arkamdan dolandı, abartmıyorum dolandı resmen, eliyle askıya uzanırmış gibi yaptı. benmi kötü düşünüyom lan dedim ama yok bariz arkamda sert bişi hissettim. o an ne tepki vereceğimi bilemedim. nevrim döndü adeta. kolunun altından kibarca sıyrıldım, sonra yüzüne baktım. hoş yakışıklı biriydi, ama oralı bile olmadı beyfendi. zar atmış tutmamış edasında giyindi. o gidene kadarda duşa giremedim. midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazım demi. ee bide devamlı gittiğim yer, kavga yada bi seks skandalı ile ortamımı bozamam. umarım bidaha karşılaşmayız elemanla. yoksa cidden fena olur.

tarih=11 mayıs 2009

1 yorum:

  1. Bu şekilde yaklaşan insanları hiç anlamıyorum. Ne var yani gelip adam gibi, beyefendi gibi tanışsalar? Yok, olmaz ama! İlla herşeyi farklı yollardan yapacaklar!

    YanıtlaSil