31 Temmuz 2009 Cuma

ben uyurken

güzel geçti kısa tatil. ahmet'le dolu dolu. istanbul'u bi rehber gibi gezdirdim. kendimi her yanından geçtiğimiz yer hakkında bilgi vermek zorunda gibi hissediyodum. oysa adam zaten bi süre istanbul'da yaşamış. işte ev sahipliği içgüdüsü:)
gezmek dışında ne yaptınız derseniz, yedik. patlayana kadar yedik. adamın bünyesi alıyor ama benimki hassas tabii. narin adamım. zor attım kendimi tuvalete :)
dün akşamda dışarı gittik, şu konsere eğlenmeye. ben ona bakan bi kızdan dolayı çokta mutlu bitirmedim geceyi. az daha yolacaktım saçını başını kızın. planım tersine döndü yani. güya ben onu kıskandıracaktım, olmadı. ama bak önceki akşam çok güzeldi. evdeydikya ondan. iki film birden izledik. haha iki film deyince şu porno sinemalar gibi oldu. ama yok onun beğendiğini düşündüğüm tarzda filmlerdi almıştım önceden. mısır patlattık film arasında. dolapta ne kadar meyve varsa serdik önümüze :) temiz hava iştahımızı açmıştı sanırım. bi de çikolata yedirdik birbirimize ellerimizle. sirf parmaklarına dudaklarımı dokundurabilmek için koca çikolatayı götürdüm tok karnına. burnumda hala kakao kokusu var. yakında ikimizde şişko bearler olacaz böyle giderse. yeterince kıllıyızda zaten. :)
ha ne diyodum, güzeldi önceki gece. ikinci filmin sonuna doğru göçmüşüm ben tabi. omzunda uyumuşum planladığım gibi. boynum tutulur diye başımı dizine almış yavaştan. uyandırmaya kıyamadı sanırım. o kadar masumumki :) gözümü bi açtım, anaa dizindeyim, bana bakıp sırıtıyor pişmiş kelle gibi. "horladın" dedi, "yerimi yadırgadım ondandır" diye lafımı yapıştırdım uykulu olsamda. altta kalamam efenim. her anlamda yani :)) filmden sonra beraber uyuduk, sarılarak. kanım kaynıyor onu gördüğümde zaten, hücrelerim harekete geçiyor. ee bi de aynı yatakta olunca. dudaklarıma söz geçiremiyorum. o da kızmıyor öpmeme. ama o kadar safki, o kadar temiz kalmışki, öperken bile incitcem diye korkuyorum.
bu arada annesi istanbul'da olduğunu söylemiş dayısına. zoraki oraya gitti. bi gönüllerini alıp gelicem dedi. bekliyorum aramasını. sıkılıyorum bol bol. bi yandanda dün öğleden sonra kuzenlere götürmüştüm, orada ve dışarıda çektğimiz fotolara bakıyorum.

mutlu ve sıkılgan birinden hepinize sevgiler...

tarih=3 mayıs 2009

fotoğraf: brothers & sisters dizisinden

3 yorum:

  1. merhaba. bu fotograf hangi diziden?

    YanıtlaSil
  2. brothers & sisters dizisinden

    yazmıştım yazının altına ama biraz küçük tabi

    YanıtlaSil
  3. slm.bn f.e.blogunu yenı kesfettım yanı bugun.hatta son yazına da yorum atmıstm azonce.bu yazına da ahh ahhh ne saadet dıe ıcımden gecırdıklermı yazmadan gecemıcem.. umarım mutluluğun daım olur.

    YanıtlaSil