31 Temmuz 2009 Cuma

geri dön, geri dön

bi türküde geçiyoya, "ölüm allah'ın emride şu ayrılık olmasaydı". aynen öyle sanırım.
onu yolcu ettimde demin. boğazım düğümlendi el sallarken. gelirkende yolda ağladım son ses. kendime daha çok acı vermek ister gibi bide listeden sezen'in "geri dön" şarkısını buldum. dinleye dinleye ağladım. "geri dön, olurda birgün sende gözlerimde buluşmayı istersen, uzanıp tutuver elimi, geri dön, çok fazla özletmeden bekletmeden geri dön" diye diye

tarih=3 mayıs 2009

fotoğraf: flickr, makeitsoon

5 yorum:

  1. slm.ınan senı ck ıı anlıorm.ama sewınmelısın kı,snnkı karsılıklı enazından.bıde ağlayanın asla anlasılmacanı,we sonucta yıne yalnız kalanları dusun.. sanırım ıcımı dokmeye ıhtıyacım wardı.bnı okudgn ıcın smdıden saol.

    YanıtlaSil
  2. karşılıksız sevgilerin nasıl acı verdiğini biliyorum. umarım herkes mutlu olabileceği insanlarla karşılaşır

    YanıtlaSil
  3. yorumuma cwp werdgn ıcn tskkr edrm.yıllardr onlarca blog takıp etmeme ragmen ck nadır yorum bırakırım ama snn her yazına bısıler demek ıstıorum.bu snn bı ozellğn mı yoksa bnm buaralr gelgıtlerde olmam mı tam bılemıorum.ama bnı anladgna da sewndm.umarım karsılıksız aska da bı care bulunur su teknolojık dunyada:) e.f.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Bi,

    Şimdi bütün yazılarına göz gezdirdim de, artık cidden huzurlu olduğuna çok çok mutlu oldum...

    Bu arada, "Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa" benim en sevdiğim şiirdir, Orhan Veli'nin "Kitabe-i Seng-i Mezar" adlı şiiridir, fırsat bulursan Ceyhun Yılmaz'dan dinlemeni öneririm.

    Sevgiyle kal,

    YanıtlaSil
  5. bulamadım noneless
    aradım buldum ama o da açılmadı.
    teşekkürler yine de

    YanıtlaSil