5 Temmuz 2009 Pazar

kadın nickli erkekler

canım sıkılıyo bugün. keşke dün eve gitseydim. eve derken bursa'ya. hem şu biblolardan oluşan kutuyuda verirdim anneme. hemde onun güzel yemeklerinden yer, belki bugün piknik bile yapardık.

sıkıntıdan kitap okuyorum iki gündür, bide birikmiş pek favori olmayan filmler vardı onları izliyorum. bazıları gerçekten güzelmiş, ayırıyorum onları. bugün için yakınımda konser yada sergi falan varmı diye bakıyorum şimdide internetten.

dün çok komikti. sıkılmıştım, internete dalmıştım. haber, şu, bu kesmedi. ee msn'i de yasakladı ahmet beyimiz, ne yapsam diye düşünürken kendimi bi chat sitesinde buldum. insanlarla öylesine sohbet etmek istiyorum ama nafile. herkes cinsiyet soruyor ilk olarak. erkek deyince 'bye' diyolar hemen. malum bizim milletin chat anlayışı seks sadece. neyse sonunda bi kıza denk geldim, konuştuk uzun süre. yalanmı yanlışmı bilmediğim bi yığın şey anlattı. sabırla dinledim. en son 'bişi söyliimmi sana' dedi, 'söyle' dedim. 'ben erkeğim' aslında dedi. niye böyle bişi yaptığını sordum, 'milletle dalga geçmek' hoşuna gidiyomuş, ama beni samimi bulmuşmuş diye itiraf etmişmiş. msn'e ekleşelim falan dedi, "erkek arkadaşım kullanmama müsade etmiyor" deyip şoka sokarak, samimi itirafı için teşekkür edip kapattım sayfayı. :)

hey allam ya. millet iyice kudurmuş boşlukta. bu kadar vahşi cinayetin sebepsiz olmadığını düşünmeye başladım.

fotoğraf= crossdresserheaven.com

5 yorum:

  1. obaaa erkek arkım izin vermiyor... bomba resmen konuştuğun adamın surat ifadesini tahmin bile edemiyorum.
    maalesef bunlar kadınlar için geçerli değil. biz bir erkeğe kız arkım izin vermiyor desek onuda çağır toplu konuşma yapalım der:)

    YanıtlaSil
  2. ortalık lezbiyen çift fetişli sapıklarla dolu. :) en nefret ettiğim tiplerdendirler. onun daha uç iğrenç modelide evli çift arayan ıssız adam tiplemeleri :))

    YanıtlaSil
  3. ayy hiç sorma yaaa... herkes ağladı etti ıssız adam da zaten bende ağzımı yaya yaya güldüm:D artı o film sayesinde o adamı artık hangi filmde dizide görsem midem bulanıyor.

    YanıtlaSil
  4. sadece chat odaları mı kadın nickli erkeklerle dolu sence bi? :)

    YanıtlaSil
  5. coach bear, başka nerelerde var bu tür canlılar? hayal gücüm bu kadarına yetiyo benim.

    YanıtlaSil